Ervaringen van onze reizigers

Rina Stuiver ( Werken met Paarden in Australie - Ten Travel)

Mijn naam is Rina Stuiver. Ik ben een net afgestudeerde Stewardess van 26 jaar. Mijn liefde voor paardrijden is enorm en zo begon mijn Ten Travel avontuur in Australië! Meer lezen? Volg Rina op haar bloq www.polarsteps.com/ Rina Stuiver

Land:
Australië
Jaar:
2018
Animatiemedewerker Ten Travel Rachel Horck

Life vanuit de Canarische eilanden , Rachel Horck / Animatiemedwerker Ten Travel

Holla, mijn naam is Rachel en ik werk op dit moment op de canarische eilanden als animator. Mijn avontuur begon in maart. De casting dag van Ten Travel voor een plaatsing als animator in Griekenland of Spanje. Ik doe al een aantal jaren animatie werk in Nederland.

Land:
Spanje
Jaar:
2018
Esmee als hotel Animator in Spanje en Griekenland

Wanneer ik vroeger op vakantie was in Kroatië deed ik altijd mee met het animatieteam! Aquagym, dansen, echt alles vond ik leuk! Maar wat ik het liefste wilde doen is zelf een entertainer worden! Vanaf mijn 18e ben ik animatiewerk gaan doen in Nederland wat ik fantastisch vond, alleen mijn droom was om echt in het buitenland te wonen om daar de gasten te vermaken. Vorig jaar had ik een tussenjaar en kwam ik in contact met Ten Travel. Via Tine werd alles super snel geregeld en een week later zat ik al in Fuerteventura!

Land:
Spanje
Jaar:
2017 en 2018
Recreatiemedewerker Mallorca

Hoi Allemaal, hier even een berichtje vanuit Cyprus! We hebben de training hier met ongeveer 12 mensen en het is best pittig en het lijkt wel of ik hier al een week zit! We krijgen echt de hele dag theorie en oefeningen. vandaag hebben we bijvoorbeeld theorie over allerlei spelen gehad, volleybal, basketbal enz. en daarna hebben we een bingo geoefend en een quiz. ook nog lekker op het strand geoefend en nog even in de zon gelegen, dus het was wel goed te zoen, haha. Verder nog geschminkt en ook met een tijgerhoofd wezen eten.

Land:
Cyprus
Jaar:
2017
Kinder entertainer in Spanje

Een baan als entertainer in Spanje, ik kan het iedereen aanraden! Dankzij de organisatie Ten Travel kreeg ik de kans om in maart van dit jaar een praktijktraining te volgen op Tenerife. In principe solliciteerde ik bij Ten Travel. op een vacature als receptioniste. Echter op het gesprek attendeerde zij mij op de mogelijkheid om als entertainer aan de slag te gaan. Ikzelf was nooit op het idee gekomen, maar nu terugkijkend op afgelopen zomer ben ik blij dat ik deze stap gewaagd heb.

Land:
Spanje
Jaar:
2017
Hotel animatie in Spanje

Hoi ten Travel! IK ben weer terug in het koude Hollandia! Ik heb echt de tijd van m'n leven gehad in o.a Mallorca, Salou, Fuerteventura en hier in Tenerife!! Via jullie hier gekomen en het beste jaar tot nu toe gehad!!!!! Nu studeer ik Antropologie maar ik heb nog steeds contact met vele mensen, voornamelijk in Spanje. In de show, had ik de eer om Madonna te zijn, met het risico dat mijn top afzakte, gelukkig hielden de heren me goed in de gaten!!!!  De puta madre!!! muchissimos gracias!!!

Lisette van Marrewijk

Land:
Spanje
Jaar:
2017
animatie baan op Lanzarote

Hier even een berichtje vanuit Ibiza!
Ik zou jullie nog doorgeven waar ik na mijn switch terecht was gekomen... sorry dat t zo lang duurde maar ja... ik zit nu in hotel club Cala Blanca (invisa),San Carlos, Santa Eulalia, Ibiza!
Ik heb het hier goed naar mijn zin gelukkig, fijn dat er zo alert gereageerd is door jullie. ben nog gebeld door een ander hotel,maar had de switch inmiddels al gemaakt.

Land:
Spanje
Jaar:
2017
Sport animator op Tenerife

Que tal? Hier in Cambrils Princess alles ok. Ik heb  het nog steeds super naar mijn zin. Ik dacht laat ik maar eens even wat van me horen, want dat was al weer een hele tijd geleden. Ik kom hier eigenlijk niet aan mailen toe. 

Land:
Spanje
Jaar:
2017
Werken op Rhodos

Eigenlijk wilde ik gaan reizen, maar dat werd me afgeraden omdat het te gevaarlijk was om als meisje alleen te gaan. Dus probeerde ik op een andere manier naar het buitenland te gaan die minder gevaarlijk was. Via Ten Travel vond ik werk als entertainer in Spanje. Dit zorgde ervoor dat ik naar het buitenland kon en het me ook nog eens geld opleverde in plaats van kostte. Voordat ik als entertainer aan de slag kon, moest ik een cursus volgen in Salou. Deze cursus was heel praktisch, ik leerde microfoontechniek, lesgeven in sporten zoals tae chi en aerobics, shows presenteren, enz.

Land:
Spanje
Jaar:
2017

Hoi Ten Travel,hier eindelijk even een berichtje!

Na de eerste introductie week, ben ik nu begonnen met werken,.. Na het bezoeken van een aantal projecten met Foday mijn coordinator, is mijn keuze uiteindelijk gevallen opeen klein medisch project!

Land:
Gambia
Jaar:
2015

Hier heb ik zo lang naar uitgekeken” dacht ik bij mezelf onderweg naar Malaga! Een Spaanse taalcursus volgen in Zuid-Spanje. Voor sommige mensen in mijn omgeving was het een nogal onverwachte actie, dat ik naar Zuid -Spanje vertrok. Ik was namelijk nog nooit in mijn eentje zolang van huis geweest. Maar juist daarom vond ik dat ik dit echt moest doen. Ik koos voor een kamer in een studentencomplex, omdat ik dacht dat dit een goede manier was om andere jongeren te leren kennen. Inderdaad, in een mum van tijd maakte ik contact met andere jongeren uit heel Europa.

Land:
Spanje
Jaar:
2014

Hola Tine,

Que tal? Hier in Cambrils Princess alles ok. Ik heb  het nog steeds super naar mijn zin. Ik dacht laat ik maar eens even wat van me horen, want dat was al weer een hele tijd geleden. Ik kom hier eigenlijk niet aan mailen toe. Ik zit nu in een internetcafé in Cambrils omdat het in het hotel zo duur is en constant bezet. Goed even in t kort wat ik allemaal uitspook, mocht je dat leuk vinden.

Land:
Spanje
Jaar:
2012
Entertainment baan op Tenerife

HAi  Tine en de Ten Travel Team...,

Land:
Spanje
Jaar:
2011
Vrijwilligerswerk en taalcursus Peru

Ik heb een fantastische tijd gehad in Peru. Echt geweldig. Eigenlijk kan ik geen goede woorden vinden ervoor. Jullie weten dat ik lang getwijfeld had voordat ik ging, maar had het echt voor geen goud willen missen. Ik heb in korte tijd toch een aardig woordje Spaans leren spreken, heb geweldig leuke mensen ontmoet en ik heb er een tweede gezin bij!

Land:
Peru
Jaar:
2013
 Spaans studeren in granada

¡Hola! 

Het was mijn bedoeling om al eerder te mailen over hoe het hier is, maar had nog geen tijd gehad om te mailen. Mijn reis is goed gegaan. Ik ben van het vliegveld Malaga opgehaald doorvrienden van mijn ouders die ook in Andalucía wonen. Ze hebben me met de auto naar Granada gereden. Ik heb toen gelijk al wat van het landschap kunnen zien, erg mooi hier!

Land:
Spanje
Jaar:
2014
Werken Spanje

Que tal?

Estoy muy contenta! Ik wilde je even persoonlijk vertellen dat ik goed ben  aangekomen. De reis verliep soepel. Ik was ongeveer om 11:30 op Bella Terra. Het appartement is echt super!!! Iedereen is erg aardig. André en ik kunnen goed met elkaar opschieten.

Land:
Spanje
Jaar:
2013
Betaald werk Spanje

Hola Tine,

Hoe is het in Amsterdam? Sorry dat ik niet eerder heb kunnen mailen, maar gelukkig heb ik nu dan eindelijk de tijd gevonden om eens mijn mail te openen en de wereld te laten weten dat het (uiteraard) uitstekend met me gaat!

Land:
Spanje
Jaar:
2013

Contact

Ten Travel
NL : Tel: 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Spanje: Tel 00 34 610 304217 
Gambia ; Tel 00 220 712 1466 

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer