Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2017

Animatie medewerker/ Hotel entertainer Tenerife ( Maaike)

Een baan als entertainer in Spanje, ik kan het iedereen aanraden! Dankzij de organisatie Ten Travel kreeg ik de kans om in maart van dit jaar een praktijktraining te volgen op Tenerife. In principe solliciteerde ik bij Ten Travel. op een vacature als receptioniste. Echter op het gesprek attendeerde zij mij op de mogelijkheid om als entertainer aan de slag te gaan. Ikzelf was nooit op het idee gekomen, maar nu terugkijkend op afgelopen zomer ben ik blij dat ik deze stap gewaagd heb. Een baan als entertainer is ongelofelijk afwisselend maar zwaarder dan ik in de eerste instantie had verwacht. Vooral in het begin komt er veel op je af. Nadat ik samen met 30 andere jongeren in een No Time klaar was gestoomd om als zelfstandig entertainer aan de slag te gaan, vertrok ik samen met 2 andere jongeren van de training naar mijn hotel. Ik kwam te werken in een team van 10 entertainers. Ik was de enigste Nederlandse dus dat was in het begin wel moeilijk. Mijn meeste collega's kwamen uit Italië, Frankrijk en Spanje zelf. Ik deelde een kleine studio met een Frans meisje. Het appartement lag in het centrum van Playa las Americas, 10 minuten fietsen van het hotel. (We kregen een fiets).

Overdag was ik samen met twee andere collega's verantwoordelijk voor het kinder- entertainment. We organiseerden uiteenlopende spelletjes voor de kinderen van het hotel. 'S avonds stond ik samen met mijn andere collega 's op toneel. Vooral het repeteren van de verschillende shows viel me in het begin  zwaar. Ik ben nu eenmaal niet een danswonder! Toch hebben we tijdens het repeteren ook veel gelachen en was het iedere keer weer fantastisch applaus te krijgen na een voorstelling! We hebben echt van alles op de planken gebracht, Grease, the rocky horrow picture show, etc. Samenvattend is deze periode voor mij ontzettend leerzaam geweest. Ik ben zelfstandiger geworden en mijn talenkennis is ongelofelijk verbeterd Ik heb leren omgaan met heimwee en weet nu veel meer van de Spaanse cultuur. Daarnaast heb ik ontzettend veel internationale vrienden gemaakt die mij komen bezoeken in Nederland. Super! Ik had deze tijd in Tenerife absoluut niet willen missen! Ten Travel. bedankt!

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer