Werken in het Buitenland

Wil jij een tijdje werken in het buitenland? Of liever werken en reizen in het buitenland combineren?  Wij hebben het gehele jaar door leuke banen in het buitenland waar je aan de slag kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als animatiemedewerker op een luxe resort in Mallorca, Ibiza of de Canarische eilanden. Of een baan als receptioniste op een de van mooie Griekse eilanden.

Tussenjaar? En wil je liever iets verder van huis? Dan is het Work and Travel prorgramma in Australie absoluut iets voor jou!

Hier kun je werken in Australie afwisselen met reizen door dit fantastische land! De werkmogelijkheden zijn daarnaast zeer divers en opzich al een avontuur. Zo kun je hier werken met paarden op een ranch, paarden trainen, paarden verzorgen, veedrijven per paard of op de motor. Maar ook kun je aan de slag als boer op een echte Australische farm. Het boerderijwerk in Australie bieden we aan op verschillende niveaus en richtingen. Dus zowel voor geschoolde boeren als voor jongeren die graag in de buitenlucht willen werken en open staan om te leren zijn er goed betaalde en passende banen.

Vind je een salaris niet een noodzaak maar ben je opzoek naar een plek om werk ervaring op te doen, kijk dan eens naar de vrijwlligersprojecten die we aanbieden in Latijns Amerika of Azie.

 

 

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer