selecties-animatiemedewerkers-recreatiemedewerkers-voor-spanje-griekenland

Reizen, studeren en werken in het buitenland tijdens Covid tijd

Tussenjaar? Kan ik nog werken of studeren in het buitenland?

Goed nieuws: Ja! Jij kunt nog steeds Werken of Studeren in het buitenland en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Hoewel in veel landen de maatregelen aangescherpt zijn qua reizen,  is het nog wél mogelijk om naar het buitenland te reizen voor een studie of werkgerelateerde doeleinden.

Werken en studeren in het buitenland valt namelijk onder noodzakelijk reizen. Reizen voor een Studie of Werkgerelateerde doeleinden is dus gewoon geoorloofd.

Uiteraard nemen wij de gezondheid en veiligheid van jullie daarbij erg serieus en zullen wij julie alleen uitzenden in die landen daar waar een Studie en Werkomgeving nog veilig kan zonder al te veel restricties en aanpassingen zodat jij optimaal van jouw buitenland avontuur kan genieten. Wij houden dagelijks in de gaten waar en wanneer jij nog ergens zonder problemen kunt starten. 

Je kunt je dus nog steeds gerust blijven solliciteren op onze verschillende studie en werkprogrammas in het buitenland. En bij twijfel kun je ons altijd even een mailtje sturen om te informeren wat de huidige situatie in een bepaald land of gebied is.

Zo kom je nooit voor verassingen te staan. 

*Zo kun jij je nog steeds bij ons aanmelden voor ons unieke Spaanse taal en werkprogramma in Malaga/Spanje.

In Malaga, waar wij zelf op dit moment ook werken en verblijven, heten wij je nog steeds van harte welkom op ons unieke Studie en Werk programma ”  Volg een Spaanse taalcursus met aansluitend een baan! “

Hier kun je elke eerste Maandag van de maand starten met het volgen van een intensieve Spaanse taalcursus van een maand, met daarna een plaasting op een baan als Animatiemedewerker bij een van onze luxe hotelresort op Mallorca, Ibiza of de Canarische eilanden.

* Wil je perfect Spaans leren spreken? Gebruik dan deze Covid tijd om in de mooie Spaanse universiteitenstad Malaga,  in slechts 4 maanden tijd jouw DELE examen Spaans te behalen. Een betere voorbereiding op een goede baan in Spanje is er niet! aansluitend kun je dan als je dat wilt door ons geplaatst worden op een toeristische baan.

Jouw tussenjaar in Covid tijd hoeft dus niet verloren te gaan. Er blijven nog genoeg mooie mogelijkhede in het buitenland over om te ondernemen.

Werving een Selectie animatiemedewerkers winterseizoen en zomer seizoen 2022 / 2023!

GET a Dream job! Ga werken als Animatiemedewerker op een van onze zonnige bestemmingen in het Buitenland !

Wij zijn weer gestart met de selecties van Animatiemedewerkers/ Recreatiemedewerkers ( sport, kinderen, dans theater) voor het  wintersieozen 2022 en het zomerseizoen 2023 

Voor diverse Luxe Hotel Resorts op alle Griekse eilanden , Cyprus, Spanje , Mallorca, Ibiza, en de Canarische eilanden, Malta Italie,en Portugal,zijn wij op zoek naar Animatiemedewerkers /Activiteitenbegeleiders / Hotel entertainers / Recreatiemedewerkers (m/v) ( kinderen, sport, dans en/of theater).

Lijkt het je leuk om samen met internationale jongeren op een hotel diverse activiteiten te organiseren op het gebied van sport, spel, kinderen en theater? Dan hebben wij de baan voor JOU!

Voor het Winter seizoen 2022  en het zomer seizoen 2023 zijn wij in opdracht van onze buitenlandse werkgevers inmiddels weer volop gestart met de werving en Selectie van Animatiemedewerkers!

Helaas is het door de huidige Covid situatie echter dit jaar niet mogelijk om de Castingdagen in Amsterdam te organiseren zoals we dat normaal gesproken doen.

Wij zullen daarom nu een andere procedure voor jouw plaatsing moeten gaan volgen.

Mocht je geinteresseersd zijn in een van onze vacatures op onze site;

Stuur dan jouw sollicitatie CV, motivatiebrief , plus 3 leuke fotos naar info@tentravel.nl 

We zullen je dan inplannen voor een whatsapp, facetime, Zoom  or skype interview  en je vervolgens in contact brengen met al onze opdrachtgevers en coordinatoren van de desberteffende vacature

We kijken uit naar jouw aanmelding en we staan voor jou klaar om jouw buitenlandse avontuur tot een succes te maken! 

Het Ten Travel Team! 

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer