Reizen

Ons reis programma is apart en uniek, voor jong en oud.

We streven er naar om voor iedereen een leuk programma aan te bieden dat bij hem of haar past.

Wil je graag de Spaanse taal leren of juist je kennis verbreden, dan bieden wij verschillende Taal reizen in Spanje en Latijns Amerika. We werken samen met verschillende professionele en gekwalificeerde partnerorganisaties en taaslcholen die we zorgvuldig hebben geselecteerd. We hanteren dezelfde prijzen en je krijgt daarbij gratis advies van ons welke taalschool het beste bij jou past! Wil je graag je geleerde kennis in de praktijk brengen en een steentje bijdragen aan een betere wereld? Neem dan een kijkje bij onze vrijwilligersprojecten die wij aanbieden in Latijns-Amerika. Voor de vrijwilligersprojecten werken wij ook samen met gerenommeerde en zorgvuldig geselecteerde partnerorganisaties.

Wil je graag naar het buitenland om je daar voor (on)bepaalde periode te vestigen, dan kijk je bij onze Work&Travel prorgamma s. Hier bieden wij betaalde banen aan in Europa en in Australië. Combineer reizen en werken in het buitenland en beleef de tijd van je leven!

Ga je liever op vakantie om je volledig te onthaasten en te relaxen dan zijn onze Wellness, Spa en Yoga vakanties in Azie , Afrika of Zuid Europa waarschijnlijk wat je zoekt!

Voor onze Welness / Spa , Yoga en Ayurveda reizen werken wij samen met onze partner organisatie Spa Dreams . Voor het volledige aanbod kun je terecht op hen homepage:http://www.spadreams.nl/agenturnr=10007494

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer