Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2014

Lotte: Taalcursus in Granada

¡Hola! 

Het was mijn bedoeling om al eerder te mailen over hoe het hier is, maar had nog geen tijd gehad om te mailen. Mijn reis is goed gegaan. Ik ben van het vliegveld Malaga opgehaald doorvrienden van mijn ouders die ook in Andalucía wonen. Ze hebben me met de auto naar Granada gereden. Ik heb toen gelijk al wat van het landschap kunnen zien, erg mooi hier!

Ook vanuit het vliegtuig zag het er allemaal erg mooi uit.Verder is het echt heel erg leuk hier! Ik heb leuke huisgenoten, Reinhard (van Oostenrijk) en Shazre (van Engeland). Chris (uit Utrecht) is vanochtend weer naar Nederland vertrokken. Het is mooi weer hier! Het is op zich niet heel warm, rond de 12 graden, maar bijna elke dag schijnt de zon. Ik heb vandaag ook weer mijn huiswerk in een parkje in de zon gemaakt! Echt heerlijk!

De leraren van de school zijn allemaal aardig en heb ook al veel leuke medestudenten leren kennen. Het is een gezellige school! Ik heb ook bijna elke dag wel een of andere activiteit en ga bijna elke avond uit. Tapas is echt een geweldig iets! Ik voel me ook al redelijk thuis in de stad, het is hier zo relaxed en er hangt echt een goede sfeer. Ik kan nog niet echt veel Spaans, maar dat komt nog wel! Hier zijn is ook heel goed voor mn engels, want dat spreek ik nog het meest, maar snel zal ik zo veel mogelijk Spaans proberen te praten.

Ik heb in ieder geval heel veel lol en ik hou jullie op de hoogte!

Lotte

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer