Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2014

Lisette Biskoop( 23 jaar) Studente Taalcursus Malaga

Hier heb ik zo lang naar uitgekeken” dacht ik bij mezelf onderweg naar Malaga! Een Spaanse taalcursus volgen in Zuid-Spanje. Voor sommige mensen in mijn omgeving was het een nogal onverwachte actie, dat ik naar Zuid -Spanje vertrok. Ik was namelijk nog nooit in mijn eentje zolang van huis geweest. Maar juist daarom vond ik dat ik dit echt moest doen. Ik koos voor een kamer in een studentencomplex, omdat ik dacht dat dit een goede manier was om andere jongeren te leren kennen. Inderdaad, in een mum van tijd maakte ik contact met andere jongeren uit heel Europa. Ik deelde een verdieping met 7 internationale studenten. 'S ochtends volgde ik college op school en de rest van de dag lagen we meestal met z'n allen op het strand! Heerlijk toch, ook een beetje vakantie!

's Avonds gingen we vaak met z'n allen aan de tapas en door de school werd van alles georganiseerd: strand party’s, salsales, excursies, etc.. Naast het spreken van een aardig woordje Spaans, kan ik nu ook salsadansen en in Nederland komen we nog steeds bij elkaar om samen Paélla te koken. We kijken dan foto's, draaien Spaanse muziek en halen herinneringen op van afgelopen zomer. We hebben afgesproken om volgende zomer met z'n allen terug te gaan. Uiteraard zullen we nu de gevorderde cursus gaan volgen. Ik raad dit iedereen aan,  het is nog fantastischer dan een gewone vakantie.

Un Beso en bedankt Ten Travel

 

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer