Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2017

Entertainment job in Cambrills /Salou (Rianne Berends)

Que tal? Hier in Cambrils Princess alles ok. Ik heb  het nog steeds super naar mijn zin. Ik dacht laat ik maar eens even wat van me horen, want dat was al weer een hele tijd geleden. Ik kom hier eigenlijk niet aan mailen toe. 

Ik geef 4 keer in de week aquagym in t zwembad en verder geef ik aerobicles als het slecht weer is. In de ochtend ben ik altijd met de kleine kiddos in de mini club en middags heb ik de eer om kinderen van 12 tm 16 jaar te vermaken, ahummmmm, wat een rotleeftijd zeg! maar goed is ook wel grappig, want ze zijn superbijdehand.Verder speel ik een heks in de colombus show, en de show is trouwens verre van hetzelfde als in Cuba, maar goed is ook wel grappig. Gelukkig heb ik dinsdag, donderdag, zat en zondagavond vrij om lekker naar salou te gaan. Ik heb hier een groep Argentijnen leren kennen waar ik nu veel mee omga, errug gezellig. Verder de mensen van het animatieteam zijn ook gezellig, maar buiten het werken ga ik eigenlijk niet met ze om, want denk ik ook wel beter is. Goed dat was het even in t kort. Ik zag trouwens op internet dat er weer functies zijn voor september op de Canarische eilanden. Lijkt me leuk.. Mocht je nog iets leuks hebben waarvan je denkt dat is wat voor Rianne en wat dus wel redelijk betaalt, dan hoor ik het graag. Nou ik ga mijn laatste minuten nog even chatten. De groetjes uit spanje!

Ciao ciao,...

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer