Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2017

Activiteitenmedewerker / Animatie in Cyprus ( Suusje Mannenmaker)

Hoi Allemaal, hier even een berichtje vanuit Cyprus! We hebben de training hier met ongeveer 12 mensen en het is best pittig en het lijkt wel of ik hier al een week zit! We krijgen echt de hele dag theorie en oefeningen. vandaag hebben we bijvoorbeeld theorie over allerlei spelen gehad, volleybal, basketbal enz. en daarna hebben we een bingo geoefend en een quiz. ook nog lekker op het strand geoefend en nog even in de zon gelegen, dus het was wel goed te zoen, haha. Verder nog geschminkt en ook met een tijgerhoofd wezen eten. Ze kennen ons hier al, dus iedereen vond het erg grappig, behalve een kindje van twee, die hard begon te huilen bij een jongen die niet echt mooi geschminkt was door iemand anders. 

Morgen ga ik als eerste een show geven in het hotel, heb er wel zin in! een soort Lets Bet, geen idee wat het is, maar dat zien we dan wel. we zijn hier dus echt aan het oefenen in het hotel, gisteren een beetje gesocialiseerd met de gasten en op het podium gestaan om een beetje sfeer te creëren! We zijn trouwens met zes Nederlanders, drie jongens en twee meisjes, heel gezellig, ik trek wel veel met de jongens op, is wel zo gezellig, want zij zijn ook wel actief in hun vrije tijd en gaan niet slapen, zoals de girls! Gaan we poolen, of shoppen (altijd goed toch?) verder een stel Griekse meisjes en twee duitse meisjes waarmee ik een kamer deel. echt supergezellig,verder is het weer lekker, zo´n twintig graden (kan natuurlijk warmer!) hopelijk mag ik volgende week naar mijn werkhotel, je ziet de instructeurs de hele tijd op je letten en je beoordelen, dus ik doe goed mijn best. Scheelt dat ik er wel een beetje op kick om voor een groep mensen te staan die doen wat ik dan zeg!!! haha.
nou, tot de volgende mail, veel groetjes
xx suus

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer