Vacatures

Voor diverse luxe hotel resorts op Cyprus zijn wij voor het komende seizoen 2020 opzoek naar Stagiaires op de receptie. Studeer jij voor Receptiemedewerker of studeer je toerisme en ben je opzoek naar een passende betaalde stage in het buitenland , dan is dit jouw kans! Voor deze functie is het wel belangrijk dat je al wel weet hoe te werken met verschillende boekingssystemen. Daarnaast is een goede kennis van de vreemde talen in woord en geschrift erg belangrijk.
Stagiaire
15 april 2020 - 14 oktober 2019 Minimaal 4 a 6 maanden
Cyprus , Cyprus
Voor diverse luxe hotelketens op de Griekse eilanden zijn wij op zoek naar stagiaires in de Animatie / Recreatie ! Studeer jij toerisme, Recreatie, Sport of een aan een soortgelijke opleiding en ben je opzoek naar een passende betaalde stage in het zonnige Griekenland? Dan hebben wij de perfecte stage in het buitenland voor jou. Als Stagiaire Animatie / recreatiemedewerker ben je gewoon een onderdeel van het gehele animatie team en zul je zelfstandig alle activiteiten die behorende tot een baan als animator uitvoeren. Je kunt aan de slag als Animator voor Kinderen, Jongeren als Animator voor sport of als allround. S avonds doe je uiteraard ook mee met de shows.
Stagiaire
15 maart 2020 - 1 september 2020 Minimaal 4 maanden of langer
Kos, Kreta, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Griekenland
Voor diverse hotelresorts op Kos en Kreta zijn wij opzoek naar Sport animators allround / Fitness instructeurs en Life Guards Heb jij een sport opleiding gevolgd, en/ of beschik je over een diploma als fitness instructeur of Life Guard? Dan is dit de dreamjob voor jou! ( ook mogelijk als stage)
Animatiemedewerker Sport
1 april 2020 - 14 oktober 2019 Minimaal 4 a 6 maanden
Kos, Rhodos, Kreta, Griekenland
Animatiemedewerkers Kinderen gezocht voor luxe hotel resorts op het zonnige Rhodos! Houd je van Kinderen? En houd je van Griekenland en werken in een zonnige omgeving? Ben je een kei in het organiseren van creatieve en sportieve activiteiten? En lijkt het je leuk om daarnaast samen met je team s avonds de sterren van de hemel te acteren/dansen tijdens de shows! Dan is deze baan op het zonnige Rhodos beslist iets voor jou! Tijdens deze baan zal je overdag verantwoordelijk zijn voor het gehele animatieprogramma voor de kinderen en jongeren op het hotel, en s vonds zal je met je team diverse shows opvoeren.
Animatiemedewerker Kinderen
Rhodos, Griekenland
Voor diverse Luxe Hotel Resorts in Griekenland , zijn wij voor het seizoen 2020 op zoek naar activiteitenbegeleiders / Hotel entertainers (m/v) (Sport, Kinderen , Dans, Theater) Werklocaties; Rhodos, Kreta, Corfu, Zakynthos, Cyprus, het vaste land van Griekenland Houd jij van sport, kinderen, dans en /of Theater? En lijkt het je leuk om een tijdje in het mooie Griekenland te werken/ Dan is dit de vakantiebaan voor jou!
Animatiemedewerker Allround
1 april 2020 - 15 september 2020 minimaal 4 a 6 maanden
Rhodos, Kreta, Corfu, Kos, Zakynthos, Griekenland
Ga werken als Animatiemedewerker voor kinderen in het zonnige Mallorca of Ibiza! Voor het seizoen 2020 ( maart / april t/m September 2020) zijn wij voor diverse luxe hotelketens op Mallorca en Ibiza opzoek naar Animatiemedewerkers voor de kinderen! Je bent dol op kinderen en het lijkt je leuk om samen met jouw team uiteenlopende creatieve , sport en spel activiteiten te organiseren voor de kinderen die op vakantie komen op het hotel resort. Je spreekt naast Nederlands, goed Engels en ook nog een beetje Duits, en je bent een kei in organiseren. Dan is dit de vakantiebaan voor jou!
Animatiemedewerker Kinderen
1 april 2020 - 30 september 2020 minimaal 4 a 6 maanden
Mallorca en Ibiza , Spanje
Zon, Zee, strand en een fantastische baan op Ibiza of Mallorca? Voor diverse Luxe Hotel Resorts op Ibiza en Mallorca zijn wij voor het seizoen 2020 op zoek naar Animatiemedewerkers (m/v) Sport en Allround en voor de Kinderen. Ben jij Sportief, en heb je ervaring met het organiseren van sport en spel activiteiten? En /of heb je juist ervaring met kinderen? Spreek je naast Nederlands en Engels ook nog redelijk Duits, en vind je het geen probleem om s avonds met jouw team een show op te voeren? Dan hebben wij de Droombaan voor je op het zonnige Ibiza of Mallorca! Samen met jouw internationale team zul je in deze baan diverse activiteiten gaan organiseren voor de buitenlandse gasten van het hotel.
Animatiemedewerker Sport
15 maart 2020 - 15 oktober 2020 Minimaal 4 a 6 maanden
Ibiza en Mallorca, Spanje
Per direct gezocht Sport entertainers / Sport animators voor diverse luxe hotel resorts op Gran Canaria. Heb jij ervaring met het begeleiden en organiseren van diverse sport activiteiten , en lijkt het je leuk om samen met een internationaal team aan collega s diverse sport en spel activiteiten te organiseren voor de holiday gasten van een hotelresort? Dan hebben wij de droombaan voor jou op het zonnige Gran Canaria
Animatiemedewerker Sport
1 december 2019 - 31 maart 2020 minimaal 4 a 6 maanden of langer
Gran Canaria , Spanje
Voor diverse luxe hotel resorts op de Canarische eilanden zijn wij voor het komende winterseizoen opzoek naar Sport animatoren / Recreatiemedewerkers Sport!
Animatiemedewerker Sport
1 november 2019 - 10 maart 2020 minimale periode 4 a 6 maanden
Canarische eilanden, Spanje
Voor diverse hotelresorts op Gran Canaria zijn wij per direct opzoek naar Kinder animatoren ( m/v) met en zonder ervaring
Animatiemedewerker Kinderen
1 november 2019 - 31 maart 2020 Minimaal 4 a 6 maanden
Gran Canaria , Spanje
Animatiemedewerker / recreatiemedewerker kinderen gezocht voor een luxe hotel resort op het zonnige Tenerife / Canarische eilanden
Animatiemedewerker Kinderen
26 oktober 2019 - 15 maart 2020 minimaal 4 a 6 maanden of langer
Tenerife, Spanje
Voor een luxe Hotel resort in Tenerife zoeken we 3 Sport entertainers/ Sport animators.
Animatiemedewerker Sport
1 september 2019 - 5 a 6 maanden
Tenerife, Spanje

Contact

Ten Travel
NL : Tel: 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
NL : Tel 00 31 (0) 6 - 39 14 95 69

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer