Vacatures

Receptie medewerker
1 augustus 2022 - 8 november 2022 6 maanden of langer
Rhodos, Kreta, Corfu, Zakynthos, , Griekenland
Voor diverse Griekse hotelketens zikjn wij voor het komende seizoen opzoek naar Receptionisten met een goede kennis van de Duitse taal
Vrijwilligerswerk
15 oktober 2022 - 28 december 2022 Vanaf 1 week tot 6 maanden
Kiezen voor een deelname als vrijwilliger op een van onze projecten in Nepal, geeft je een unieke kans om Nepal “van binnenuit” te leren kennen en om een steentje bij te dragen aan de lokale organisaties in Nepal die altijd handen te kort hebben. Het doel met onze lokale projecten in Nepal is dat kansarme kinderen een mogelijkheid krijgen om naar school te gaan. In Nepal is het gebruikelijk dat kinderen met financieel arme ouders soms te werk worden gesteld in ruil voor onderdak en eten. Deze kinderen moeten fysiek zwaar werk verrichten en hebben geen mogelijkheid om scholing te volgen. Het gevolg is dat hun situatie nooit zal veranderen omdat ze analfabeet zijn en blijven. Alles wat ze leren, leren ze van hun ouders of op het werkadres. Ze doen precies hetzelfde en denken niet na over hoe het werk gemakkelijker kan of welke hulpmiddelen het werk minder zwaar kunnen maken. Daarnaast hebben ze geen mogelijkheid om een beroep te leren. Een studie kan een eerste stap zijn om hierin verandering te brengen. Wanneer je via Ten Travel vrijwilligerswerk wilt doen in Nepal, zijn er verschillende mogelijkheden: • werken in een Children guest house en hostel (minimaal 4 weken) • actief helpen op een overheidsschool of privéschool • actief helpen in een hostel (Peace Childhome in Pokhara) • meelopen in een ziekenhuis. Dit is mogelijk op verschillende afdelingen • werken op een boerderij In alle gevallen verblijf je in ons eigen Nepal Guest House. Hier krijg je twee maal per dag een Nepalese maaltijd (dal bhat) en is er thee, koffie, drinkwater. Meestal is er iemand aanwezig die de Engelse taal spreekt.
Animatiemedewerker Kinderen
10 augustus 2022 - 31 oktober 2022 Vanaf maart, april tot eind oktober 2020
Cyprus , Cyprus
Cyprus, een fantastische eiland om te werken! Zon, zee, adembenemende stranden, een rijke cultuur en een heerlijke keuken! Grijp jouw kans om dit seizoen te werken op dit bijzondere eiland! Voor het komende seizoen 2020 zijn we voor diverse 4 en 5 * hotelresorts op dit zonovergoten eiland opzoek naar animators/ recreatiemedewerkers voor kinderen, sport, dans en theater. Ben jij beschikbaar vanaf maart, april , mei tot minimaal september of oktober? En heb je ervaring in de bovengenoemde functies, of een gerichte opleiding gevolgd? Dan hebben wij deze zomer De droom job voor jou!
Animatiemedewerker Sport
1 augustus 2022 - 12 oktober 2022 Minimaal 4 a 6 maanden
Kos, Rhodos, Kreta, Griekenland
Voor diverse hotelresorts op Kos en Kreta zijn wij opzoek naar Sport animators allround / Fitness instructeurs en Life Guards Heb jij een sport opleiding gevolgd, en/ of beschik je over een diploma als fitness instructeur of Life Guard? Dan is dit de dreamjob voor jou! ( ook mogelijk als stage)
Animatiemedewerker Kinderen
5 augustus 2022 - 25 oktober 2022 minimaal 4 a 6 maanden
Mallorca en Ibiza , Spanje
Ga werken als Animatiemedewerker voor kinderen in het zonnige Mallorca of Ibiza! Voor het seizoen 2020 zijn wij voor diverse luxe hotelketens op Mallorca en Ibiza opzoek naar Animatiemedewerkers voor de kinderen! Je bent dol op kinderen en het lijkt je leuk om samen met jouw team uiteenlopende creatieve , sport en spel activiteiten te organiseren voor de kinderen die op vakantie komen op het hotel resort. Je spreekt naast Nederlands, goed Engels en ook nog een beetje Duits, en je bent een kei in organiseren. Dan is dit de vakantiebaan voor jou!
Animatiemedewerker Sport
10 augustus 2022 - 31 oktober 2022 Minimaal 4 a 6 maanden
Ibiza en Mallorca, Spanje
Zon, Zee, strand en een fantastische baan op Ibiza of Mallorca? Voor diverse Luxe Hotel Resorts op Ibiza en Mallorca zijn wij voor het seizoen 2020 op zoek naar Animatiemedewerkers (m/v) Sport en Allround en voor de Kinderen. Ben jij Sportief, en heb je ervaring met het organiseren van sport en spel activiteiten? En /of heb je juist ervaring met kinderen? Spreek je naast Nederlands en Engels ook nog redelijk Duits, en vind je het geen probleem om s avonds met jouw team een show op te voeren? Dan hebben wij de Droombaan voor je op het zonnige Ibiza of Mallorca! Samen met jouw internationale team zul je in deze baan diverse activiteiten gaan organiseren voor de buitenlandse gasten van het hotel.

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 627344193

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer