Onze bestemmingen

Een tijdje werken of reizen in het buitenland! We kunnen het iedereen aanraden! 

De wereld ligt voor je voeten, je wilt overal wel heen, maar wat is de beste plek voor jou? Dat hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat jouw wensen zijn en hoeveel tijd je hebt?

Wil je een tussenjaar in het buitenland besteden? Ben je opzoek naar een betaalde vakantiebaan in het buitenland of is jouw doel ervaring op te doen voor jouw studie tijdens een passende stage in het buitenland.

Wij adviseren je graag welke besteming en welk werk en /of reisprogramma het beste bij je past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke vakantiebaan, dan is een animatiebaan in Spanje of Griekenland mischien leuk voor je!  Heb je een tussenjaar en ben je opzoek naar het echte avontuur, dan kun je via ons reizen en werken in Australie. De banen in Australie zijn goed betaald en heel divers. Zo kun je werken met paarden, of boerderijwerk doen, en dit werk in Asustralie kun je dan weer afwisselen met backpacken dor Australie.

Ook kun je via ons stage lopen in het buitenland. Zo hebben we gerichte Medische stages in Sri Lanka, Bieden we Agrarische stages aan in Australie, Kun je terecht als Pedogisch medewerker of student Pabo op verschillende projecten in Vietnam, Colombia, Costa Rica, Bolivia of bijvoorbeeld  Guatemala. En studeer je Toerismse, Sport, Animatie of voor Recreatiemedewerker, dan is een betaalde stage als entertainer / recreatiemedewerker in Spanje, Griekenland, Malta of Portugal de juiste keuze.

Vrijwilligerswerk in het buitenland kun je via ons doen in Vietnam, Sri Lanka en vele Latijns Amerikaanse landen zoals Mexico, Colombia, Cuba, Bolivia, Peru. Omdat het spreken van de Spaanse taa in de Latijns Amerikaanse landen  wel belangrijk is om goed te kunnen fuctioneren met de lokale medewerkers op het sociale of natuurproject van jouw keuze , is het volgen van een Spaanse taalcursus vooraf jouw werk als vrijwilliger in Latijns Amerika wel een must. Uiteraard werken wij hiervoor samen met de leukset en beste Spaanse taalscholen in het land waar je gaat deelnemen aan het project.

Wil je liever jouw tussenjaar invullen met een mooie reis of ervaringsprogramma, kijk dan eens na onze mooi life experiences programmas in Sri Lamnka, Vietnam en Bali.

Onze bestemmingen hebben we zorgvuldig geselecteerd en overal werken we samen met professionele partnerorganisaties. 

Wij adviseren je graag welke bestemming het beste bij jou past en wat je ervan kunt verwachten. Let the adventure begin!

Alle bestemmingen op een rijtje:

Europa:

* Spanje en de Canarische eilanden : ( Animatiewerk in Spanje, Spaanse taalcursus met aansluitend werk, Spaanse taalcursus, stages in het toerisme)

* Griekenland ,Cyprus, Malta ( Animatiewerk en receptie, Stages in het toerisme )

Australie : Werken en Reizen in Australie, werken met paarden, Technisch werk, Horeca, Boerderijwerk Australie, Dieren verzorgen, Stages in Australie, Backpacken in Australie

Azie:

* Sri Lanka : Medische stages, stages in het onderwijs, vrijwiligerswerk in Sri Lanka, life experiences programma s

* Bali : Vrijwilligerswerk en stages in het onderwijs 

* Nepal Vrijwillergerswerk en stages in het Onderwijs

 China Stages / Internships in Hotel en hospitality 

Latijns Amerika :  Spaanse taalcurssen, vrijwilligerswerk en stages in verschillende vakgebieden. 

 

 

 

 

 

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer