Ten Travel in het kort : Werken, Reizen, Studeren in het buitenland 

Ten Travel is dé specialist voor iedereen op zoek naar een betaalde baan in het buitenland, een buitenlandse stage, een taalreis, een vrijwilligerswerk of bijzondere reis wereldwijd. 

De initiatiefneemster Tine is zelf vele jaren werkzaam geweest als Hotel Animator, en Reisleiding voor diverse reisorganisaties en hotelketens in het buitenland.

Uit haar eigen passie voor reizen, culturen en avontuur is Ten Travel onstaan.

De doelstelling is om zoveel mogelijk jongeren, studenten, afgestudeerden en volwassenen in staat te stellen hun leven te verrijken en dat van anderen door internationale reis en /of werkervaring op te doen.

De mogelijkheden bij Ten Travel zijn eindeloos!  Wij bieden uiteenlopende  Werk, Studie en Reis programma s aan in het buitenland.

  • Werken in het buitenland (  Vakantiewerk ,Vaste banen in Spanje, Griekenland, Portugal, Cyprus, Malta, Madeira, etc.)
  • Stages in het buitenland ( Toeristische stages, Stages in de Recreatie en Sport, Medische stages, Agrarische stages, Stages in het Onderwijs, Stages in de dierenverzorging, Stages met paarden , veelteelt, etc)
  • Vrijwilligerswerk in het buitenland ( Vrijwilligerswerk in Peru, Gualtemala, Mexico, Bolivia, Colombia, Sri Lanka, Vietnam, Nepal , etc.) 
  • Werk en reis programma s ( Work and Travel Australie) 
  • Studie en werk in het buitenland ( Spaanse taalreizen in Spanje en Latijns Amerika)
  • Reizen ( Individueel en Groepsreizen naar diverse bestemmingen) 

Plezier en Veiligheid

Plezier en veiligheid staan bij Ten Travel voorop! Daarom werkt Ten Travel uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde werkgevers en partnerorganisaties in het wereldwijd. Alle werkgevers en partnerorganisaties zijn door Ten Travel persoonlijk bezocht  en gescreend. Daarnaast heef Ten Travel met alle buitenlandse werkgevers en partnerorganisaties schriftelijke afspraken omtrent arbeidsvoorwaarden en verplichtingen. Ten Travel ziet er op toe dat zijn zich houden aan de wettelijke voorschriften: Een geruststellende gedachte!

 

Tine Regterschot:

 “Als klein kind droomde ik al van reizen en wilde ik bij het circus; stond ik vaak als 3 jarige peuter met een rugzakje ingepakt klaar om van mijn ouders en zusjes afscheid te nemen en de grote wijde wereld in te trekken. Het circus is het nooit geworden, maar de wijde wereld heb ik zeker gezien. In totaal ben ik door meer dan 30 verschillende landen en continenten gezworven en heb ik meer dan 25 jaren aansluitend gewoond en gewerkt in de meest uiteenlopende landen.

Zo studeerde ik Spaans in Malaga en Barcelona, werkte ik als entertainer op diverse locaties in Spanje, Italië, Tunesië en Mexico, begeleidde ik rondreizen op diverse continenten, gaf ik les aan straatkinderen op diverse sociale projecten in Guatemala , Gambia en Peru en werkte ik 7 jaar als standplaats hostess voor TUI NL in o.a India, Marokko, Djerba, Jordanië en Gambia.

De één noemt reizen een verslaving, voor de ander is het een hobby of een welkome onderbreking van de dagelijkse sleur. Voor mij is het een levensinstelling. Traveling is the only thing what make your richer!

Want wat je ook in het buitenland gaat ondernemen, dáár, on the road, gebeurt het. Daar ervaar je, proef je, voel je, lach je, daar verwonder jij je , laat jij je inspireren, daar struikel je ook en daar leer je. Of het nu als gevolg van een bijzondere ontmoeting is, een exotische maaltijd of een onbekend landschap. Iets ondernemen in het buitenland is zeker een unieke onvergetelijke ervaring . Met Ten Travel willen wij voor iedereen deze unieke ervaring mogelijk maken en daarnaast een steentje bijdragen aan een betere wereld."

We wensen je veel plezier op onze site, en we helpen je graag jouw avontuur te plannen!

Tine Regterchot

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer