Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2013

Bas de Haan: Entertainer Spanje

Hola Tine,

Hoe is het in Amsterdam? Sorry dat ik niet eerder heb kunnen mailen, maar gelukkig heb ik nu dan eindelijk de tijd gevonden om eens mijn mail te openen en de wereld te laten weten dat het (uiteraard) uitstekend met me gaat!

Laat ik beginnen met te zeggen dat Ik optimaal genoten heb van mijn tijd in Spanje. In drie maanden tijd heb ik zo goed als heel Andalusia, Fuerteventura en, ik kon het niet laten, Valencia gezien. De afgelopen twee maanden ben ik werkzaam geweest in drie verschillende hotels (de eerste voor de training, de tweede in Fuerteventura en de derde in Conil) en zodoende heb ik de kans gekregen in zeer korte tijd veel ervaring op te doen!

Inmiddels woon ik in Engeland, want ik ben de vrouw van mijn leven tegengekomen. En daar het reizen erg verslavend werkt leek het me een uitstekend plan om eens een tijdje in Engeland rond te kijken.

Ergens in de zomer is het plan om een weekje naar Amsterdam te komen en ik zal zeker even aankloppen.

Ik wil je in ieder geval bedanken voor de geweldige maanden, die ik heb gehad in Spanje. Afgelopen Zomer en de afgelopen drie maanden.Groetjes y besos

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer