Traveler experiences

Bestemming: 
Jaar: 
2013

Lianne Stip: 4 weken taalcursus Cusco en 4 weken vrijwilligerswerk

Ik heb een fantastische tijd gehad in Peru. Echt geweldig. Eigenlijk kan ik geen goede woorden vinden ervoor. Jullie weten dat ik lang getwijfeld had voordat ik ging, maar had het echt voor geen goud willen missen. Ik heb in korte tijd toch een aardig woordje Spaans leren spreken, heb geweldig leuke mensen ontmoet en ik heb er een tweede gezin bij!

Het gastgezin was echt ongelooflijk aardig en ik heb een goede band opgebouwd met (vooral) mijn gastmoeder Sonia daar. Het werk was ook om nooit te vergeten, ook al waren er de eerste week dat ik ging werken wat strubbelingen. Tja... dat is Peru hé.. Enfin, het al met al  was gewoon een ongelofelijke ervaring. Ik weet nu zeker dat ik in de toekomst nogmaals wil reizen, maar dan voor langere tijd. Ja, deze twee maandjes hebben mij drastisch veranderd. Heb ook een cultuurshock gehad dat ik terug kwam in Nederland, heel apart. Wat is Nederland dan saai! :)

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer