Reis en Annuleringsverzekering

De Reisverzekering  en Annulertingsverzekering van European insurance.

Of je nu via ons gaat werken in een zonnig land, Spaans gaat studeren in Latijns Amerika, Vrijwilligerswerk gaat doen in Afrika, of deelneemt aan ons Work and Travel programma in Australië , het is verstandig om  naast jouw buitenlandse Zorg en WA verzekering ook voor een goede Reisverzekering en anulleringsverzekering te kiezen.

Omdat bij Ten Travel jouw veiligheid voorop staat kunnen wij voor jou de Reisverzekering en de annuleringsverzekering van European insurance afsluiten. Met deze verzekering  ben je in het buitenland volledig verzekerd tijdens de activiteiten in het kader van je werk, studie of stage.

GOED VERZEKEKERD OP REIS! 

Heerlijk, op avontuur in het buitenland. Je voorbereiden op de reis, je bagagelijst afvinken en uitvinden wat je allemaal kunt doen op de plaats van jouw bestemming.

Maar hoe staat het met je reisverzekering? Het is slim om daar eens naar te kijken, aangezien een (doorlopende) reisverzekering vaak niet geldig is of onvoldoende dekking biedt bij een langdurig verblijf in het buitenland en/ of als je er gaat studeren, stagelopen of werken.

De Ten Travel Tasman is speciaal ontwikkeld voor dit soort bijzondere reizen.

Door een keuze te maken uit de verschillende pakketonderdelen (Bagage, Medische Kosten Aanvullend, Medische Kosten Volledig, Ongevallen, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid) stel jij zélf jouw eigen, persoonlijke verzekeringspakket samen.

Wil je meer informatie over deze verzekering. Of  wil je deze verzekering nog extra afsluiten dan kun je dit  online doen via de volgende link. Ons team aan medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en buitenlandse avontuur.

https://latest.compare.europeaninsurance.nl/partner/eJxLtDK0qs60MrDOtDK1NLeuBQAmmQSQ

Ben je geïnteresseerd in één van onze verzekeringen? Vermeld dit dan bij het aanvraagformulier of stuur een mailtje naar info@tentravel.nl

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer