Blog van Julia

mrt
27
2016

Selecties / Castings Hotelentertainers seizoen 2019

 

Zon, zee, Strand en een fantastische baan in het buitenland?

Voor het winter seizoen 2018 en zomer seizoen 2019  zijn wij opzoek naar Hotel entertainers voor onze luxe hotelresorts in Spanje, Griekenland ,Cyprus  en Mexico!

- Ben jij beschikbaar vanaf Augustus / Spetember 2018 of vanaf Januari , Februari Maart, April, Mei of Juni 2019 . voor minimaal 6 maanden of langer

- Het je ervaring of affiniteit met Sport, Spel, Theater en/of Dans?

- Spreek je naast Nederlands en Engels, minimaal nog 1 vreemde taal ( bij voorkeur Spaans, Italiaans of  Frans)

-  Lijkt het je leuk om in een internationaal team te werken, en activteiten te organiseren voor de vakantiegasten van een hotel?

Dan hebben wij de dream job voor je!

Wij bieden: Een marktconform salaris, een gratis accommodatie, volpension ( eten en drankjes), een goede Zorg en WA verzekering, een ticket vergoeding aan het eind van het seizoen (in sommige gevallen)

Enthousiast? Stuur jouw CV en Foto naar info@tentravel.nl t a.v. Mevr. T. Regterschot

SELECTIE/ CASTINGDAGEN VOOR DEZE VACATURES:

  • zaterdag 16 November 2019 

 

 

mrt
22
2015

Zon, Zee, Strand en Een Fantastische Baan in Spanje / Griekenland/ Cyprus / of Italie

Voor diverse Luxe Hotel Resorts in Griekenland , Cyprus ,Spanje,Canarische eilanden en ITaliezijn wij per direct op zoek naar jong volwassenen (M/V), die willen werken als activiteiten begeleiders / hotel entertainers.

Voldoe je aan onderstaande eisen?

mrt
22
2015

Casting day for Spain on 21st March 2015

Casting day on 21st March in Amsterdam for our Spanish client.

What a great casting day in Amsterdam. Thank you to everyone for giving your best!

We hope that you all enjoyed the casting as much as we did and that you are looking forward to your new jobs as hotel entertainers in Spain mainland, on the Canary Islands or on the Balearic Islands. 

The dance workshop certainly was a highlight, there was so much energy.  

Now we cross fingers for you and very soon maybe you will all start your new dream jobs

mrt
15
2015

Zon, zee strand en een fantastische baan in Spanje of op de Canarische Eilanden!

Big casting day on 21st March for Spain and the Canary Islands!

Voor diverse Luxe Hotel Resorts in Spanje en de Canarische Eilanden zijn wij per direct op zoek naar jong volwassenen (M/V), die willen werken als activiteiten begeleiders / hotel entertainers.

Voldoe je aan onderstaande eisen?

Stuur ons een email met je gegevens en kom naar de casting om 11.00 op 21 maart in Grand Cafe L’Opera op het Rembrandtplein in Amsterdam.

mrt
15
2015

Casting day for Greece and Cyprus on 14th March 2015

Casting day on 14th March in Amsterdam for our Greek client.

Thank you everyone! We hope that you all enjoyed the casting and that you are looking forward to your new jobs as hotel entertainers in Greece or Cyprus.

If you would like to watch the official agency video again to get into the right mood for your new adventure, here we go https://www.youtube.com/watch?v=zXyPdtDVk5E

mrt
10
2015

Zon, zee strand en een fantastische baan op de Griekse Eilanden of Cyprus!

Voor diverse Luxe Hotel Resorts in Griekenland en Cyprus zijn wij per direct op zoek naar jong volwassenen (M/V), die willen werken als activiteiten begeleiders / hotel entertainers.

Voldoe je aan onderstaande eisen?

Stuur ons een email met je gegevens en kom naar de casting op 14 maart om 11.00 u in Grand Cafe L’Opera op het Rembrandtplein in Amsterdam.

mei
20
2014

Informatiedag Gambia zaterdag 29 November

Ben je geïnteresseerd in Gambia en speel je met de gedachte om je volgende reis te boeken naar dit prachtige land? Kom naar onze informatiedag op zaterdag 29 November in hartje Amsterdam en wij vertellen alle ins en outs over deze bijzondere bestemming. 

mei
14
2014

Nieuw uniek programma in Gambia

In Gambia hebben we inmiddels het grootste aanbod aan eigen unieke projecten en werken wij met onze eigen lokale coördinators. Dankzij onze eigen Nederlandse coördinatoren Anita Bajie en Patricia Sjoorda hebben wij op dit moment nu meer dan 30 projecten verspreid over geheel Gambia. De mogelijkheden zijn eindeloos en uniek! Of je nu wilt werken op een lokaal schooltje, een lokaal ziekenhuis, deel wilt nemen aan een agrarisch project of wilt werken met aapjes in een natuurreservaat, de mogelijkheden zijn zeer divers.

apr
11
2014

De nieuwe website van Ten Travel!

Het is zover: onze vernieuwde website is een feit! Na lang werken, overleggen, bijschaven, puntjes op de i zetten, is onze trots groot en zijn wij erg blij met het resultaat. Dat dit toch nog zo`n enorme klus is geweest hadden we van te voren niet kunnen bedenken. Maar wij vinden dat ons dat goed gelukt is, al zeggen we het zelf. Wij hopen natuurlijk dat elke bezoeker ook blij is met deze vernieuwde website en dat diegene makkelijk zijn weg kan vinden in het reisaanbod van Ten Travel!  

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer