mei
20
2014

Informatiedag Gambia zaterdag 29 November

Ben je geïnteresseerd in Gambia en speel je met de gedachte om je volgende reis te boeken naar dit prachtige land? Kom naar onze informatiedag op zaterdag 29 November in hartje Amsterdam en wij vertellen alle ins en outs over deze bijzondere bestemming. 

Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij wat ons unieke programma in Gambia inhoudt en wat iemand kan betekenen voor dit land. Een vakantie met een stukje vrijwilligerswerk om het land en haar bevolking naar een beter bestaan te helpen. Wil je direct aan de slag als vrijwilliger? Dat kan ook en daar zullen we ook uitgebreid over vertellen tijdens deze gezellig middag. Deze bestemming is voor jong en oud. Ben je student en wil je stage lopen in Gambia? Dan zijn daar vele mogelijkheden voor. Bent u wat ouder en wilt u graag uw steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan komt uw hulp als geroepen! Na het vrijwilligersproject kunt u nog een paar dagen genieten in één van de mooie hotels aan de Smiling Coast of the Gambia!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je wel zin in een middag met een typisch Afrikaans hapje en drankje? Meld je dan aan via ons contactformulier! Wij zullen vervolgens de routebeschrijving en meer informatie sturen. De middag begint in ieder geval om 15:00 uur en eindigt om een uurtje of 17:00. 

Wij verwelkomen iedereen graag zaterdag 29 November ! 
 
Zonnige groetjes,
 
Tineke Jager en Tine Regterschot

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer