apr
11
2014

De nieuwe website van Ten Travel!

Het is zover: onze vernieuwde website is een feit! Na lang werken, overleggen, bijschaven, puntjes op de i zetten, is onze trots groot en zijn wij erg blij met het resultaat. Dat dit toch nog zo`n enorme klus is geweest hadden we van te voren niet kunnen bedenken. Maar wij vinden dat ons dat goed gelukt is, al zeggen we het zelf. Wij hopen natuurlijk dat elke bezoeker ook blij is met deze vernieuwde website en dat diegene makkelijk zijn weg kan vinden in het reisaanbod van Ten Travel!  

Op- en/of aanmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom, want er zullen ongetwijfeld hier en daar nog een paar kleine foutjes zitten. We streven in ieder geval naar perfectie en we zijn ervan overtuigd dat we een goede stap in die richting hebben gezet. Dit was ons echter niet gelukt zonder de hulp van onze meedenkende designer, Leonie Dam, die naast het prachtige websitedesign ook nog eens vaak tot in de late uurtjes heeft meegeholpen om de website er zo uit te laten zien zoals hij er nu uit ziet. Onze dank is groot! 

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer