Werken in Australië/ Werken met Paarden

Altijd al met paarden willen werken op een ranch in het buitenland? Op zoek naar en agrarische baan over de grens? Of gewoon opzoek naar  een leuke manier om jouw reis te kunnen betalen in ! Australië Dan is het Work en Travel programma in  Australië van ons vast iets voor jou! Get ready for Adventure! Ga werken en reizen in Australie! En beleef de tijd van jouw leven! 

In Australië hebben wij een groot netwerk aan werkgevers verspreid over geheel Australië. De werkmogelijkheden zijn zeer divers. Zo kun je veedrijven per paard of motor, een unieke ervaring! Paarden verzorgen of Paarden trainen, tractor rijden, Met melkvee werken , en nog veel meer. Per werkgever is de minimale periode dat je werkt 2 maanden en de maximale periode een jaar.  Leuk is het natuurlijk om  jouw werk af te wisselen met reizen door dit prachtige land! Jij beslist zelf hoeveel verschillende banen je in het jaar wilt aannemen en hoelang je bij de verschillende werkgevers wilt blijven werken. het is tenslotte jouw avontuur! 

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer