Activiteitenbegeleider in Cyprus

STARTDATUM

Het gehele jaar

DUUR

Minimaal 3 maanden

LOCATIE

Cyprus

Plezier en veiligheid staan bij Ten Travel voorop! Daarom werkt Ten Travel uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde werkgevers, partnerorganisaties en gerenommeerde taalscholen in het buitenland. Alle werkgevers en taalscholen zijn door Ten Travel persoonlijk bezocht. Daarnaast heeft Ten Travel met alle buitenlandse werkgevers, partnerorganisaties en taalscholen schriftelijke afspraken omtrent arbeidsvoorwaarden en verplichtingen. Ten Travel ziet er op toe dat zijn zich houden aan de wettelijke voorschriften: Een geruststellende gedachte!

Jij ben dol op zon, zee en strand! Wat is er nou idealer dan dit te combineren met een fantastisch baan?! Wij hebben diverse werkmogelijkheden in Europa, het gehele jaar door!

Ten Travel bemiddelt in Europa in uiteenlopende functies op het gebied van entertainment, activiteitenbegeleiding, receptie, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaasten zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.

In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam “seizoenspersoneel.” Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd.. De drukste periode is maart/april t/m oktober/november.  Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn in de Canarische Eilanden (Spanje) en dat seizoen loopt het hele jaar door! Naast Spanje (+Canarische Eilanden) is het mogelijk om in Griekenland te werken. Vrijwel op alle eilanden kunnen we je plaatsen voor een fantastische baan!

Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Europa, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het buitenland.Bovendien zijn alle buitenlandse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht.

Entertainment

Entertainment is werken met tóch dat vakantiegevoel! Ben jij creatief, sportief, avontuurlijk, goed in vreemde talen, een kei in organiseren én vind je het leuk om af en toe op de planken te staan? Dan is het vak “entertainment” jou op het lijf geschreven. Werken als entertainer is afwisselend, uitdagend, leerzaam en geen dag is hetzelfde!

In Europa kun je in een drie/vier of vijf sterren hotel of camping aan de slag als entertainer of activiteitenbegeleider. Je werkt samen met andere jongeren van verschillende nationaliteiten in een entertainmentteam. Het team kan variëren van 2 tot 30 personen. Super gezellig dus en internationale vrienden zijn zo gemaakt! Samen met jouw team organiseer je voor de gasten van het hotel uiteenlopende activiteiten. Overdag organiseer je sportevenementen en/of kinderactiviteiten, `s avonds verzorg je samen met een aantal van je collega`s een spectaculair avondprogramma.

Mocht je in een klein team werken (2 à 3 personen) dan zul je meestal aan de slag gaan als allround entertainer. Dit betekent dat je zowel kinder-, sport- en avondactiviteiten moet kunnen organiseren. Dit maakt het werk erg afwisselend! In een groter team specialiseer jij je juist in sport-, kinder- of avondentertainment!

Sportentertainment

Ben jij een fanatiek sporter of volg je een sportopleiding en zoek je een leuke stageplek? Ga dan als sportentertainer aan de slag! Garantie voor een fantastische stage en werkervaring!

Als sportentertainer organiseer je, afhankelijk van de faciliteiten in het hotel/camping waar je werkt, de meest uiteenlopende sport en spelspektakels voor de gasten. Je zult je bezighouden met het opzetten en organiseren van bijvoorbeeld: Tennistoernooien, waterpolowedstrijden, yogalessen, beachvolleybaltoernooien, dart, boogschieten en nog veel meer!

Naast creativiteit en een grote passie voor sport, moet je de regels van de sport kennen. Tevens zul je goed moeten kunnen organiseren en het leuk vinden met mensen van verschillende leeftijden en nationaliteiten, op diverse niveaus te werken. Deze verscheidenheid maakt het werk als sportentertainer afwisselend en een echte uitdaging! Vergeet niet, sport betekent FUN voor de gasten: Met een beetje humor in jouw sportactiviteiten zul je iedere keer weer versteld staan van het aantal deelnemers aan jouw programma. Organiseer bijvoorbeeld eens de Europa Cup voetbal in het klein. Je zet het hotel beslist op zijn kop! Succes verzekerd!

Kinder-entertainment

Ben je dol op kinderen en creatief? Dan is de kinder-entertainment  beslist iets voor jou! Als kinderentertainer organiseer je de meest uiteenlopende activiteiten voor de kinderen in het hotel. Je bent bovendien helemaal vrij in het opzetten van het kinderprogramma!

Een beetje zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en creativiteit zijn nodig om jouw kinderclub te runnen. Je vermaakt de kids met waterspelletjes, knutselen, verkleedpartijtjes en bijvoorbeeld een playback show. Het zijn veelal kinderen van verschillende leeftijden en diverse nationaliteiten. Dat maakt je werk zeker tot een uitdaging.

Onder het vak kinder-entertainment valt meestal ook het tiener-entertainment. Ik het hoogseizoen (juli tot september) zullen naast de kleintjes ook jongeren tussen de 13 en 17 jaar aanwezig zijn in het hotel/camping. Dit betekent dat je in deze periode ook het entertainment voor deze doelgroep in je programma moet opnemen. Disco-avond, beachvolleybal of skaten zijn dan leuke activiteiten om te organiseren.

Chefentertainment

Ben je enthousiast, verantwoordelijk, beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben jij diegene die de teamspirit erin kan houden, dan is het vak chefentertainment waarschijnlijk wat je zoekt!

Je bent na een aantal jaren entertainer te zijn geweest, toe aan iets anders. Bovendien ben je klaar voor een grotere verantwoordelijkheid en wil je jezelf naar een hoger niveau tillen. Misschien ben jij dan de chef-entertainer die wij zoeken. Als chef-entertainer draag je de verantwoordelijkheid over het gehele entertainment. Dit betekent coachen en leidinggeven aan een team. Je team bestaat veelal uit jonge mensen kan variëren van 2 tot 30 personen.
 

Samen met jouw team besluit jij hoe het weekprogramma eruit komt te zien. Je verdeelt de taken, onderhoudt contacten met het hotelmanagement, controleert de accommodaties van de entertainers, werkt nieuwe entertainers in, beheert het budget en je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten.

Avond entertainment

`s Avonds zorg je samen met jouw hele team voor een leuk en afwisselend avondprogramma. Je zult deelnemen aan verschillende shows. Een beetje zang-, dans- of acteertalent is mooi meegenomen! Tijdens de repetities van de verschillende shows zul je in ieder geval al veel lol beleven. Heb je plankenkoorts of dans je als een houten klaas, dan valt er achter de schermen natuurlijk óók nog van alles te doen op het gebied van licht en geluid.

Horeca en receptie

Heb je een dienstverlenende instelling, houd je van veel afwisseling, flexibele werktijden en persoonlijk contact dan kies je voor een baan in de horeca of receptie.

In de horeca zijn verschillende functies mogelijk. In een hotel kun je bijvoorbeeld aan de slag in de bediening van het restaurant of in de keuken. Ook buiten een hotel zijn er op het gebied van de horeca heel wat mogelijkheden. Wordt kok in een gezellig Hollands eetcafé, barman in een Spaanse kroeg of danser in een van de grootste discotheken van Europa. Om een baan in de horeca te krijgen moet je beschikken over relevante werkervaring.

Als receptioniste kun je aan de slag in een hotel, camping, excursiebureau, duikschool of medisch centrum. Waar je ook aan de slag gaat als receptionist(e) moet je beschikken over een goede talenkennis en een service gerichte instelling.

Instructeur

Ben jij in het bezit van gerenommeerde diploma`s op het gebied van Zumba, Yoga of Massage? Dan kun je aan de slag in Spanje en Griekenland als instructeur! Voor deze functies is het belangrijk dat je beschikt  over de juiste diploma`s en dat je ervaring hebt als instructeur.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je C.V., pasfoto en motivatie naar info@tentravel.nl of stuur een berichtje via ons contactformulier!

Wij zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

 • Minimaal 6 maanden beschikbaar (3 maanden in overleg);
 • Je spreekt naast Nederlands goed Engels en bij voorkeur ook Duits, Frans, Italiaans, Spaans en/of Russisch;
 • Je bent een doorzetter en een harde werker;
 • Je bent fysiek en psychisch in goede gezondheid;
 • Je bent flexibel;
 • Je bent enthousiast;
 • Je bent een open en sociaal persoon;
 • Je houdt van sport, kinderen, dans en/of theater.

Ben je enthousiast geworden en heb je belangstelling voor één van de werkmogelijkheden, stuur dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier naar ons op. Wij gaan dan aan de slag om de perfecte baan voor jou te vinden!

We nodigen je dan uit voor één van de selectiedagen in Amsterdam. In dit gesprek beoordelen wij of je geschikt blijkt voor één van de functies . Is dit het geval dan zullen we jouw C.V. en foto doorsturen naar onze opdrachtgevers. Wil de buitenlandse werkgever met jou een contract aangaan en accepteer jij de baan dan zullen we je optimaal gaan voorbereiden om je buitenlandse avontuur tot een succes te maken. Nadat je het contract hebt getekend, wordt je plaatsing definitief en kun je met een gerust hart je koffers pakken!

Wij weten het zeker; je zult de tijd van je leven hebben!

De programmakosten

Om jouw op een baan in het buitenland te kunnen plaatsen maken wij kosten. Deze kosten proberen we tot een minimum te beperken maar moeten wel gedekt worden. Wij hebben betaalde medewerkers in dienst en maken de nodige overhead kosten. Een plaatsing op een baan kost per deelnemer tijd en arbeidsuren. Zo nemen wij een interview met je af, of organiseren we een castingdag waar je meteen in contact kunt komen met de buitenlandse werkgevers van ons. Vertalen wij jouw profiel die naar de verschillende werkgevers in het buitenland gestuurd wordt. Onderhouden wij het contact met de verschillende werkgevers om te kijken welke baan er het beste op jouw profiel aansluit. Ook regelen we vooraf een aantal administratieve zaken die nodig zijn om jouw in het buitenland te laten werken zoals de aanvraag van de Social Segurad als jouw buitenlandse werkgever dat niet zelf voor je doet.
 Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat jij bij een betrouwbare werkgever terecht komt die zijn verplichtingen ,em zetten wij ons in om een zo goed mogelijk salaris voor jou te krijgen. 

Elke jaar vinden wij het daarom belangrijk een aantal  bestemmingen te bezoeken om een vinger aan de pols te houden en de vacatures te verzamelen voor het jaar erop. 

Tijdens de eerste maand proeftijd blijven wij daarnaast nog jouw aanspreek voor eventuele opstart problemen. In deze maand  helpen wij jou zo mogeljjk bij eventuele problemen aan een nieuwe werkplek. 

Net als elk ander bedrijf  hebben ook wij een website die onderhouden moet worden om deze update te houden, betalen we belasting enzovoort, Hier zijn ook kosten mee gemoeid die doorberekend worden in de programmakosten anders kunnen wij ons werk niet doen. ​

Programmakosten work & travel in Europa: € 320,- exclusief BTW

Inbegrepen:

 • Uitgebreide voorlichting en begeleiding voor vertrek;
 • Hulp bij het regelen van je ticket en een reisverzekering;( mits gewenst)
 • Alle benodigde administratieve handelingen om in het buitenland te kunnen werken;
 • Een betrouwbaar werkadres en een betrouwbare werkgever;
 • Accommodatie tijdens je werkperiode;
 • Ontbijt, lunch, avondeten en drankjes tijdens je werkperiode (in de meeste gevallen);
 • Salaris en vergoedingen;
 • Zorgverzekering en W.A. verzekering;( Seguridad Social - Wij zien erop toe dat de buitenlandse werkgever dit voor je afsluit)
 • Hulp bij openen buitenlandse bankrekening; ( mits gewenst)
 • Ticket (in sommige gevallen);
 • Hulp en begeleiding bij eventuele problemen in het buitenland; ( Deze hulp zullen wij bieden  gedurende jouw afgesproken proeftijd ( 1 maand) bij de buitenlandse werkgever) Daarna ben je definitief in dienst bij de buitenlandse werkgever en vanaf deze periode wordt jouw eigen werkgever het aanspreekpunt voor vragen en problemen..
 • Een certificaat waarmee je jouw buitenland ervaring kunt aantonen. ( mits gewenst) 

 Wil je na je contract door blijven werken als entertainer? Dat kan! Wij kunnen ervoor zorgen dat je opnieuw in contact komt met leuke opdrachtgevers in de verschillende Europese landen! In de winter zijn er volop werkmogelijkheden in Cyprus en op de Canarische Eilanden.

€ 320,- p.p.

INCLUSIEF

 • Uitgebreide voorlichting en begeleiding voor vertrek
 • Hulp bij het regelen van je ticket en een reisverzekering
 • Alle benodigde administratieve handelingen om in het buitenland te kunnen werken
 • Een betrouwbaar werkadres en een betrouwbare werkgever
 • Een Gratis Accommodatie tijdens je werkperiode
 • Ontbijt, lunch, avondeten en drankjes tijdens je werkperiode (in de meeste gevallen)
 • Salaris en vergoedingen
 • Zorgverzekering en W.A. verzekering ( Wij zien er op toe dat jouw buitenlandse werkgever dit voor jou regelt
 • Hulp het openen buitenlandse bankrekening( mits gewenst)
 • Ticket (in sommige gevallen)
 • Hulp en begeleiding bij eventuele problemen in het buitenland (Alleen in de eerste maand)
 • Een certificaat waarmee je jouw buitenland ervaring kunt aantonen

EXCLUSIEF

 • Vliegticket (gedeeltelijk)
 • Eigen uitgaven zoals excursies e.d.

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer