Peru

Hoge Andesbergen, oude Inca ruïnes, lama`s, condors die tussen de enorme rotsmassieven glijden; Peru is één van de mooiste bestemmingen van Latijns- Amerika, met haar smaragdgroene bergpassen, kleurige indianenmarkten en eeuwenoude steden. Peru grenst aan Ecuador, Colombia, Brazilië, Bolivia, Chili en de Pacifische oceaan. Het land heeft drie verschillende regio´s, een smal kustgebied ( langs de Pacifische oceaan), het enorme Andes-gebergte en het Amazone regenwoud. Een wereldberoemde trekpleister in Peru zijn de Inca ruïnes van Machu Picchu dit mag je beslist niet missen!

 Het speciale van Peru is dat je naast natuurschoon zoals het hooggebergte en ondoordringbare regenwouden, nog overduidelijk de indiaanse cultuur aantreft. Zo vind je er eeuwenoude ruïnes en worden er elk jaar nog traditionele feesten zoals 'Inti Raymi' gevierd. De afstammelingen van de Inca’s behoren vandaag de dag tot de armste van de bevolking, maar ze zijn vaak trots op hun oorsprong. Naast indianen (45%) bestaat de Peruaanse bevolking vooral uit blanken (van voornamelijk Spaanse afkomst) en mestizo’s (zowel blank als indiaans bloed). Kortom, Peru is een land om beter te leren kennen en natuurlijk liefst niet alleen als toerist. En dat kan, want in dit kleurrijke Andesland kun je via Ten Travel een cursus Spaans gaan volgen in de stad Arequipa of Cusco.

  • Peru: Spaanse taalcursus in Cuzco, Peru

    Cuzco oftwel “ het Rome van de Incas” is gelegen op een hoogte van 3400 meter en wordt tot één van de mooiste plekjes van Zuid-Amerika gerekend. Omgeven door bruine bergen strekt de stad zich uit...

    Duur: 2 weken tot één jaar
    Startdatum: Elke maandag
    VANAF € 270,-

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer