Spaanse taalcursus in Tenerife

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Tenerife, Canarische Eilanden, Spanje

De Canarische eilanden vormen het tropische paradijs van Spanje. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en wordt ook wel het eiland van de vier seizoenen genoemd. Deze vier seizoenen worden veroorzaakt door de hoogste berg van Spanje, de vulkaan Pico Teide. Tenerife is het eiland voor de zonaanbidders! Wie een cursus Spaans wil combineren met zon, zee, strand en watersport, kiest voor Tenerife. Tenerife is echter meer dan dit door het klimaat. Tenerife beschikt over idyllische dorpjes, grillige bergen, fantastische stranden en steile klippen.

Op Tenerife is het mogelijk om een aantal weken een Spaanse taalcursus te volgen en vervolgens aan het werk te gaan als entertainer bij één van onze opdrachtgevers. Je kunt het geleerde dus direct in de praktijk brengen! Kijk bij Extra voor meer informatie over deze ideale combinatie van Spaans leren en werken onder de Spaanse zon!Ten Travel Tenerife
Onze school in Tenerife bevindt zich in Puerto de la Cruz, de op één na grootste toeristenstad van Tenerife. Puerto de la Cruz is een heerlijke plek om Spaans te studeren. De grootste attractie van dit pittoreske stadje is de Lago Martiánez, een groep poelen van zeewater, ontworpen door de autochtone kunstenaar César Manrique. Hier kunnen zonaanbidders genieten van de zon, het water en de mooie omringende tuinen. Tenerife is tevens bekend om haar Carnavalsvieringen in de maanden februari en maart. Het hele jaar door kun je deelnemen aan allerlei spannende activiteiten zoals golf, paardrijden, duiken, vissen, windsurfen, tennis, kajakken, parazeilen en nog veel meer. Kom Spaans studeren in Tenerife en ontdek het zelf!Onze talenschool in Tenerife heeft een voortreffelijke ligging  in het centrum van Puerto de la Cruz. Het ligt op korte loopafstand van de beste stranden en recreatieve centra, voorzien van alles wat je maar nodig hebt. De school beschikt over 7 klaslokalen met veel daglicht, is voor-zien van multimedia apparatuur, een patio, een docentenkamer, een receptie, Wifi, en een gemeenschappelijke televisiekamer met een stereo-installatie, een bibliotheek en video’s.

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.
Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.

Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

 

Het cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.


De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag. De lessen duren 50 minuten. De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

De intensieve cursus
De Intensieve cursus is zoals de standaardcursus maar je krijgt in de week meer lesuren. (20 taallessen + 5 cultuurlessen per week) Deze cursus bied je de kans om aan al je taalvaardigheden te werken (4 lesuren + 1 cultuuruur per dag). De cultuurlessen helpen je de Spaanse taal én de cultuur nog beter te begrijpen. Bovendien leer je van alles over de geschiedenis van Spanje, kunst, film en noem maar op buiten het leslokaal.

Superintensieve cursus
Kies je voor de superintensieve cursus dan is het aantal lesuren per week 30 + 5 cultuurlessen. De cursus biedt 6 taallessen + 1 cultuurles per dag. Op deze manier kom je snel op een hoog niveau en geniet je van de cultuurlessen over allerlei leuke onderwerpen.

Spaans en betaald werk als entertainer
Wil je graag je geleerde kennis van je taalcursus gelijk in de praktijk brengen? Ga dan na je taalcursus aan de slag als entertainer bij een groot hotel of een leuke camping. Kijk voor meer mogelijkheden bij "Work&Travel"

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

Senioren cursussen (50-plus)
Deze cursus is ontworpen voor senioren die Spaans willen leren of hun actuele taalvaardigheden willen verbeteren, in combinatie met een programma dat gericht is op het ontdekken van de Spaanse kunst en cultuur. Onze scholen organiseren speciale culturele activiteiten, trips, en excursies voor senioren, waaronder museumbezoek, rondleidingen door de stad onder begeleiding van een gids en deelname aan Flamenco Shows. Voor sommige data en bestemmingen zult u zeker zijn van plaatsing in groepen van senioren. U kunt zich natuurlijk ook opgeven voor de reguliere cursus Intensief, maar dan kunnen we niet garanderen dat u geplaatst wordt in een groep van mensen van uw leeftijdscategorie.

*Ben je geïnteresseerd in een de combinatie reis  “Spaans en betaald werk (entertainer)” stuur dan je C.V., foto en motivatie naar info@tentravel.nl Wij sturen je gegevens dan door naar onze partnerorganisaties en indien je geschikt bent zullen wij een vrijblijvende offerte sturen.

Wil je graag naast je Spaanse taalcursus verder kennis maken met de Spaanse cultuur? Wij bieden verschillende, leuke combinatiecursussen aan voor diegenen die net wat meer willen! De leukste combinatiereizen in Tenerife staan hier op een rijtje. Tenerife staat natuurlijk bekend om zijn prachtige onderwaterwereld. Je kunt nu naast je Spaanse taalcursus je duikdiploma, PADI, halen zodat je altijd en overal een prachtige duik kunt gaan maken!

Cursus Scuba Duiken
Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kunt je PADI diploma Open Water voor beginners of gevordenen halen, je kunt je PADI Rescue Dive halen of je kunt je PADI Dive Master halen. Voor de laatste geldt een minimum leeftijd van 18 jaar en heb je al je PADI diploma Open Water in je bezit. Deze cursussen beginnen niet op een bepaalde datum. Dit is afhankelijk van het aantal boekingen en kunnen wij voor je uitzoeken. 
 

Tijdsduur PADI Open Water PADI Rescue Dive PADI Master
2 weken € 395,- € 575,-  
3 weken     € 695,-


Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het mogelijk om bij het gastgezin op basis van halfpension of volpension te verblijven. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Op Tenerife is het niet mogelijk om een standaardcursus te boeken. Leer snel en effectief Spaans met de intensieve cursus!

Intensieve cursus:

Tijdsduur Gedeeld appartement o.b.v. 2pk     Gastgezin o.b.v ontbijt + 2pk       
1 week € 344,- € 433,-
2 weken € 633,- € 811,-
4 weken € 1211,- € 1567,-
8 weken € 2207,- € 2919,-


Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 344,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Accommodatie
 • Niveautest op de eerste dag van de cursus
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Tekstboek
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Studenten ID-kaart: gratis verzenden van fax, e-mail en post.
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Tenerife
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer