Animal Care projecten

Mensen in minder ontwikkelde landen hebben onze hulp nodig, maar de dieren die er leven hebben deze hulp net zo hard nodig! Ben je een echte dierenvriend en trek je hun noodlot aan? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van vrijwilligersprojecten die gericht zijn op het welzijn van dieren in minder ontwikkelde landen. Wij bieden in Latijns-Amerika en Gambia diverse projecten aan waar het dier centraal staat. Zet je in voor bedreigde diersoorten om te voorkomen dat ze uitsterven, werk met zieke aapjes in de jungle, help schildpadeieren zoeken en beschermen in Costa Rica, ondersteun bij wildlife onderzoek of ga aan de slag als dierenassistente of straatwerker in Gambia en pak het problemen van de straathonden daar aan. In een land waar de plaatselijke bevolking vaak zelf al nauwelijks kunnen overleven, worden honden en katten vaak helemaal vergeten. Samen met jou zorgen we ervoor dat deze dieren beter worden behandeld en een beter leven kunnen leiden. 

 

  • Animal Care projecten: Animal Care projecten in Gambia

    Wil je op een bijzondere manier kennis maken met Gambia? Ten Travel biedt je de unieke mogelijkheid om hier een tijdje te gaan werken als vrijwilliger op één van onze vele projecten. Onze...

    Duur: 3 weken tot 1 jaar
    Startdatum: Op aanvraag
    VANAF € 445,-

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer