Spaanse taalcursus in Pamplona

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Pamplona, Spanje

Goede wijn, Stieren gevechten, volksfeesten, ongerepte stranden en een geweldige groene natuur. Deze aspecten maakt studeren in Pamplona tot een wel hele bijzondere ervaring! Pamplona staat bekend om het volksfeest “San Fermín”. Duizenden jongeren houden tussen loslopende stieren een race, door de straten van de stad. Al dit moois in combinatie met de heerlijke keuken van Pamplona maakt deze stad een (leer)bezoek waard! Er hangt een “jonge” sfeer, omdat het, een echte universiteitsstad is. Met twee universiteiten en een grote groep Spaanse studenten ben je ook verzekerd van een bruisend nachtleven wat doorgaat tot in de vroege uurtjes. Pamplona staat bekend als één van de groenste steden in Europa, met een grote hoeveelheid aan tuinen en parken en bijna helemaal omringd door de rivier Arga. Elk weekend kan je korte tripjes maken naar de ongerepte stranden van San Sebastián, de Pyreneeën of de bekende wijngaarden van La Rioja.Ten Travel Pamplona
Onze school in Pamplona is de perfecte setting voor wie de Spaanse taalcursus wil combineren met  actieve buitenactiviteiten. De school bevindt zich op de bovenste verdieping van een prestigieuze school voor geneeskunde. Vanaf deze plek heb je een adembenemend uitzicht over het “Parque de la Media Luna.”

De school is gevestigd in een prachtig en historisch gebouw in het oude stadsdeel en hartje centrum van Pamplona. In de buurt zijn leuke cafés, barretjes, winkels en  bezienswaardigheden.  Het prachtige oude karakter van de omgeving in combinatie met de moderne faciliteiten van deze school zorgt voor een unieke sfeer. Het enthousiaste team van leraren staat altijd voor je klaar om je te helpen Pamplona en haar omgeving te ontdekken. Dit doen zij door verschillende doordeweekse activiteiten en leuke weekend-excursies te organiseren. Loop de Pelgrim route naar Santiago de compostela. Ontdek de prachtige stranden van San Sebastian en geniet van de aller lekkerste wijn en tapas tijdens de vino en tapas route door de stad.De school beschikt over zeven klaslokalen, computers met gratis toegang tot internet,  Wifi, een dakterras, een filmzaal en een secretariaat. Met de school voor geneeskunde deelt onze school in Pamplona een congresruimte voor 300 mensen en een fantastisch restaurant. In dit restaurant kun je tegen een gereduceerd  tarief 3-gangen menu’s bestellen.

Let op: Beginners kunnen op deze school elke 1e en elke 3e maandag van de maand beginnen!

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.

Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Het cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.


De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 25 lesuren per week. Dit zijn 5 lesuren per dag. Een les duurt 55 minuten. .De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

Senioren cursussen (50-plus)
Deze cursus is ontworpen voor senioren die Spaans willen leren of hun actuele taalvaardigheden willen verbeteren, in combinatie met een programma dat gericht is op het ontdekken van de Spaanse kunst en cultuur. Onze scholen organiseren speciale culturele activiteiten, trips, en excursies voor senioren, waaronder museumbezoek, rondleidingen door de stad onder begeleiding van een gids en deelname aan Flamenco Shows. Voor sommige data en bestemmingen zult u zeker zijn van plaatsing in groepen van senioren. U kunt zich natuurlijk ook opgeven voor de reguliere standaard cursus, maar dan kunnen we niet garanderen dat u geplaatst wordt in een groep van mensen van uw leeftijdscategorie.
 

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. In Pamplona is het niet mogelijk om bij een gastgezin o.b.v. logies en ontbijt te verblijven. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het mogelijk om bij het gastgezin op basis van volpension te verblijven. Een tweepersoonskamer is alleen mogelijk voor duo`s die samen reizen. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Standaardcursus:

Tijdsduur  Gedeeld appartement o.b.v. 1pk     Gastgezin o.b.v halfpension + 1pk       
1 week € 470,- € 519,-
2 weken € 885,- € 983,-
4 weken € 1715,- € 1911,-
8 weken € 3215,- € 3607,-


Let op: In Pamplona geldt een toeslag in het hoogseizoen van €150,- per persoon per week. Het hoogseizoen loopt van 5 t/m 13 juli.

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 470,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Accommodatie
 • Niveautest op de eerste dag van de cursus
 • Tekstboek voor het eerste niveau
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Pamplona (Aanvlieghaven San Sebastián)
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)
 • Lesboeken; ter plaatse te voldoen €40,- (m.u.v. het eerste niveau)

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer