Spaanse taalcursus in Marbella

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Marbella, Spanje

Heerlijk mediterraans eten, verleidelijke stranden, stijlvolle winkels, een wervelend uitgaansleven, activiteiten van pure topklasse. Marbella biedt de perfecte omgeving voor studenten van alle leeftijden om Spaans te leren in een luxe omgeving.

Marbella is de meest exclusieve plaats aan de Costa del Sol. Hier komen de jet-setters, geldadel en vooraanstaande personen uit vele landen. Het is de thuisbasis voor beroemde internationale artiesten zoals Antonio Banderas, Melanie Griffith, Sean Connery, Julio Iglesias en vele anderen. Marbella is een belangrijke toeristische plaats in Spanje, maar ondanks dat is de stad een pareltje gebleven.Het oude centrum met de witte huisjes en fleurige balkons ligt vlakbij de nieuwe wijk iets verder van de zee. Hier vind je het authentieke Spanje en kun je genieten van een goed glas sangria of probeer eens de lokale wijn uit de streek “Jerez en Rioja.” Marbella staat ook bekend om zijn goede golfmogelijkheden en perfecte sportfaciliteiten. Je kunt hier zeilen, windsurfen, paardrijden, tennissen, hanggliding, strandvolleyballen en nog veel meer. Als je houdt van een bruisend uitgaansleven dan zit je ook goed in Marbella. Je kunt feesten tot in de vroege uurtjes! Kortom, Marbella is een heerlijke plek om Spaans te studeren als je een liefhebber bent van zon, zee, sport, uitgaan en cultuur!

Ten Travel Marbella
Onze school  in Marbella ligt echt op een unieke locatie midden in het centrum op Avenida Ricardo Soriano, tussen de beste tapabars van de stad en op slechts 5 minuten lopen van het strand en de Maritieme Promenade.

Onze school in Marbella is modern en trendy. Het gebouw is geconstrueerd rondom een zon overgoten patio in de open lucht. Heerlijk om tussen de lessen door even te genieten van een heerlijke cortado.
De school heeft 14 leslokalen (waarvan er 3 buiten), enkele studieruimtes en een bibliotheek. Ook zijn computer- en videovoorzieningen aanwezig. Het gebouw heeft een geweldig dakterras van maar liefst 3500m², waarvandaan je een prachtig uitzicht over de zee hebt. De directeur is jong en erg actief in het organiseren van uiteenlopende activiteiten. Zo kun je salsales en/of flamencoles volgen en worden er diverse excursies georganiseerd naar de fantastische steden Sevilla, Granada en Ronda. Het jonge team leraren zal er alles aan doen om jouw Spaanse taalcursus tot een succes te maken.

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.

Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Het cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. Lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.


De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag.De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

De intensieve cursus + Workshops
De intensieve cursus met workshops bestaat uit 20 groepslessen + 5 culturele workshops + 5 conversatielessen pr week. Dit zijn dus 4 lesuren, 1 culturele workshop en 1 conversatieles per dag. De culturele workshops en conversatielessen behandelen verscheidene aspecten van de Spaanse cultuur en bschaving door middel van workshops, films, creatief schrijven, uitspraak, gastronomie, volkskunde, Sevillanas, salsa en nog veel meer! De cultuurlessen helpen je de Spaanse taal én de cultuur nog beter te begrijpen.

Spaans en betaald werk (Horeca)*
Altijd al een tijdje in Spanje willen werken?  Dan is dit de cursus voor  jou! Dit is een flexibel programma:  4 weken een intensieve Spaanse cursus en 8 weken betaald werk  in een Spaans hotel. Zo kun je de kennis die je hebt opgedaan direct toepassen in het dagelijks leven. Deelname aan de alledaagse taken die de horeca met zich meebrengt is niet alleen een waardevolle ervaring voor je taalvaardigheid, maar is ook cruciaal in de ontwikkeling van je carrière binnen de sector. Deze cursus is beschikbaar in het hele land, maar wij proberen rekening te houden met de voorkeuren van de cursisten en hun taalvaardigheid.

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

Academisch Jaar (20 weken of meer)
Wil je Spaans leren voor heel je leven? Wil je graag van je Spaans gebruik maken tijdens je academische of professionele loopbaan? Als dat zo is dan is het Semester of Academisch Jaar Programma je op het lijf geschreven. Aan het einde van het cursusprogramma zul je met gemak vloeiend Spaans spreken en je de cultuur van Spanje eigen hebben gemaakt. De minimum duur is 20 aaneengesloten weken (5 maanden). Het Semester of Academisch Jaar Programma is ook bedoeld als pre-universitaire cursus Spaans voor degenen die graag in Spanje een universitaire studie willen volgen. Je zult uitgerust zijn met de nodige bagage om een reguliere Universitaire studie of masterstudie in het Spaans met succes af te ronden (MBA, Doctoraat, Masters, etc.). Deze cursus is ook geschikt als voorbereiding voor scholieren die op een Spaanse middelbare school worden geplaatst, bijvoorbeeld als hun ouders naar Spanje gaan emigreren. Evenals bij de cursus Spaans van lange duur is een aanzienlijke reductie op het inschrijfgeld van toepassing op dit Cursusprogramma.

Senioren cursussen (50-plus)
Deze cursus is ontworpen voor senioren die Spaans willen leren of hun actuele taalvaardigheden willen verbeteren, in combinatie met een programma dat gericht is op het ontdekken van de Spaanse kunst en cultuur. Onze scholen organiseren speciale culturele activiteiten, trips, en excursies voor senioren, waaronder museumbezoek, rondleidingen door de stad onder begeleiding van een gids en deelname aan Flamenco Shows. Voor sommige data en bestemmingen zult u zeker zijn van plaatsing in groepen van senioren. U kunt zich natuurlijk ook opgeven voor de reguliere standaardcursus, maar dan kunnen we niet garanderen dat u geplaatst wordt in een groep van mensen van uw leeftijdscategorie.

*Ben je geïnteresseerd in een de combinatie reis “Spaans en betaald werk (horeca)” stuur dan je C.V., foto en motivatie naar info@tentravel.nl Wij sturen je gegevens dan door naar onze partnerorganisaties en indien je geschikt bent zullen wij een vrijblijvende offerte sturen.

Wil je graag naast je Spaanse taalcursus verder kennis maken met de Spaanse cultuur? Wij bieden verschillende, leuke combinatiecursussen aan voor diegenen die net wat meer willen! De leukste combinatiereizen in Marbella staan hier op een rijtje:

Cursus Flamenco en Salsa dansen (8 lessen):
Tijdens deze cursus leer je de fijne kneepjes van de Flamenco of de Salsa. Je kunt zelf kiezen welke dansstijl jou het meeste aanspreekt. Houd er rekening mee dat je het volgende nodig hebt: Flamencoschoenen, flamencorok en balletpak (ongeveer €90,-). 

Prijs: € 285,- per week

Cursus Golf of Tennis:
Ben je sportief en vind je het leuk om kennis te maken met Golf of Tennis? Dan kun je het beste voor deze leuke cursus kiezen. Elke maandag start deze cursus en je krijgt per week 10 lessen. Dit bestaat uit 5 tennis- of golflessen en 5 uur training. Je kunt op elk niveau deelnemen aan deze cursus, dus ook de ervaren spelers kunnen deelnemen! Alle golfclubs, rackets en ballen zijn inclusief. 

Prijs per week: € 285,-

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het mogelijk om bij het gastgezin op basis van halfpension of volpension te verblijven. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Standaardcursus:

Tijdsduur Gedeeld appartement o.b.v. 2pk     Gastgezin o.b.v ontbijt + 2pk  
1 week € 290,- € 339,-
2 weken € 525,- € 623.-
4 weken € 995,- € 1191,-
8 weken € 1855,- € 2247,-


Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 290,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Accommodatie
 • Niveautest op de eerste dag van de cursus
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Studenten ID-kaart: gratis verzenden van fax, e-mail en post.
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Marbella (aanvlieghaven Málaga)
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)
 • Lesboeken; ter plaatse te voldoen €35,-

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 627344193

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer