Spaanse taalcursus in Málaga

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Málaga

Zon, zee, strand, cultuur, historie, het échte Spaanse leven én fiestas! Málaga heeft het allemaal! In Málaga schijnt altijd de zon. (326 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 23 graden). Málaga is daarom perfect als je voor een langere tijd in Spanje een taalcursus wilt gaan volgen. Ben je echter op zoek naar een leuke zomercursus dan biedt Málaga ook veel mogelijkheden. Málaga ligt aan de zuidkust van Spanje in het mooie Andalusië. Málaga is een gezellige Spaanse stad aan zee met veel theaters, winkelcentra, musea en uitgaansgelegenheden. Je zult je er niet snel vervelen en je voelt je er vast snel thuis. Ook buiten de stad valt er van alles te doen. Vanuit Málaga kun je de mooiste excursies maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Sevilla, Granada of Ronda. Ook kun je een middagje gaan skiën in de Sierra Nevada. Dit fantastische skigebied is immers maar een half uurtje rijden vanaf deze geweldige stad. 

Wil je een weekendje weg, dan pak je vanuit de haven gewoon de boot naar Marokko óf ontdek samen met je medestudenten het mooie achterland per scooter! Je leest het al, er zijn mogelijkheden genoeg!  De Andalusiërs houden van feest vieren, dus er is vast wel een "fería" als jij er bent. Het belangrijkste feest vindt plaats in augustus. Door jong en oud wordt dan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat op straat gedanst. Dit moet je meemaken!

Ten Travel Málaga
In de eerste plaats is onze school in Málaga voornamelijk bestemd voor strand- en zeeliefhebbers… De school ligt in het hart van de gezellige buitenwijk en vissersplaats Pedregalejo. Pedregalejo is een leuke buitenwijk van Málaga waar zich de meeste taalinstituten bevinden. De wijk heeft een fantastische boulevard met gezellige eetcafés, eettentjes en studentenkroegjes. Met het strand op loopafstand van de school is het een prima oord voor een zon- en taalvakantie. Je hoeft maar de straat over te steken en je bent er al! Met de bus bereik je het stadscentrum in 10 minuten. Vlakbij de ingang van de school vind je een bushalte. In de buurt zul je tevens markten, winkels, apotheken, restaurants en bars aantreffen.De school is uniek historisch pand van drie etages in traditioneel Andalusische stijl daterende uit 1950. De school heeft 7 klaslokalen binnen en 2 openlucht klaslokalen. Heerlijk voor in de zomermaanden! Bovendien beschikt de school over Wifi , twee computerruimtes met gratis toegang tot Internet, een bibliotheek, een videokamer, een docentenkamer, een receptie, een eigen zwembad en een heerlijke tuin voor en achter de school. De lessen op deze school hebben een lesduur van 45 minuten!

Het team aan leraren op deze school is zeer actief in het organiseren van  activiteiten en excursies. Barbecues, danslessen, welkomst feestjes, rondleidingen door de stad, filmavonden en excursies naar unieke steden zoals Sevilla, Granada en Cordona; Er is altijd  wel iets interessants te doen tussen en na de lessen!

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.

Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.

Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Het cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.


De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag. De lessen duren 45 minuten. De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

De intensieve cursus
De Intensieve cursus is zoals de standaardcursus maar je krijgt in de week meer lesuren. (20 taallessen + 5 cultuurlessen per week) Deze cursus bied je de kans om aan al je taalvaardigheden te werken (4 lesuren + 1 cultuuruur per dag). De cultuurlessen helpen je de Spaanse taal én de cultuur nog beter te begrijpen. Bovendien leer je van alles over de geschiedenis van Spanje, kunst, film en noem maar op buiten het leslokaal.

Superintensieve cursus
Kies je voor de superintensieve cursus dan is het aantal lesuren per week 30 + 5 cultuurlessen. De cursus biedt 6 taallessen + 1 cultuurles per dag. Op deze manier kom je snel op een hoog niveau en geniet je van de cultuurlessen over allerlei leuke onderwerpen.

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

Academisch Jaar (20 weken of meer)
Wil je Spaans leren voor heel je leven? Wil je graag van je Spaans gebruik maken tijdens je academische of professionele loopbaan? Als dat zo is dan is het Semester of Academisch Jaar Programma je op het lijf geschreven. Aan het einde van het cursusprogramma zul je met gemak vloeiend Spaans spreken en je de cultuur van Spanje eigen hebben gemaakt. De minimum duur is 20 aaneengesloten weken (5 maanden). Het Semester of Academisch Jaar Programma is ook bedoeld als pre-universitaire cursus Spaans voor degenen die graag in Spanje een universitaire studie willen volgen. Je zult uitgerust zijn met de nodige bagage om een reguliere Universitaire studie of masterstudie in het Spaans met succes af te ronden (MBA, Doctoraat, Masters, etc.). Deze cursus is ook geschikt als voorbereiding voor scholieren die op een Spaanse middelbare school worden geplaatst, bijvoorbeeld als hun ouders naar Spanje gaan emigreren. Evenals bij de cursus Spaans van lange duur is een aanzienlijke reductie op het inschrijfgeld van toepassing op dit Cursusprogramma.

Senioren cursussen (50-plus)
Deze cursus is ontworpen voor senioren die Spaans willen leren of hun actuele taalvaardigheden willen verbeteren, in combinatie met een programma dat gericht is op het ontdekken van de Spaanse kunst en cultuur. Onze scholen organiseren speciale culturele activiteiten, trips, en excursies voor senioren, waaronder museumbezoek, rondleidingen door de stad onder begeleiding van een gids en deelname aan Flamenco Shows. Voor sommige data en bestemmingen zult u zeker zijn van plaatsing in groepen van senioren. U kunt zich natuurlijk ook opgeven voor de reguliere standaard cursus, maar dan kunnen we niet garanderen dat u geplaatst wordt in een groep van mensen van uw leeftijdscategorie.

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. In Málaga is het niet mogelijk om bij een gastgezin o.b.v. logies en ontbijt te verblijven. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het mogelijk om bij het gastgezin op basis van volpension en/of in een eenpersoonskamer te verblijven. Deze prijzen zijn op aanvraag.

Het is in Málaga niet mogelijk om een standaardcursus te boeken. Leer sneller en beter Spaans met de intensieve cursus!

Intensieve cursus:

Tijdsduur Gedeeld appartement o.b.v. 2pk     Gastgezin o.b.v halfpension + 2pk       
1 week € 394,- € 453,-
2 weken € 733,- € 851,-
4 weken € 1411,- €1647,-
8 weken € 2607,- € 3079,-


Let op: In Málaga geldt in het hoogseizoen een toeslag. Het hoogseizoen loopt van 1 juni t/m 29 september. De toeslag voor een tweepersoonskamer is €8,- per week.

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 394,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Accommodatie
 • Niveautest op de eerste dag van de cursus
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Studenten ID-kaart: gratis verzenden van fax, e-mail en post.
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Málaga
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)
 • Lesboeken; ter plaatse te voldoen €35,-

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer