Spaanse taalcursus gecombineerd met werk in Spanje

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

12 weken tot 6 maanden

LOCATIE

Malaga, Spanje

Volg een Spaanse Taalcursus in Malaga en ga aan het werk als entertainer in Spanje/ Canarische eilanden!

Meld je aan voor ons unieke Spanish Study and work programma in Malaga! 

Spanje staat bekend als het land van zon, zee, strand en dus toerisme! Hier kun je het hele jaar door je handen uit de mouwen steken en aan het werk in het toerisme.

Maar wat als je de Spaanse taal niet spreekt? Bij sommige functies is  kennis van de Spaanse taal van groot belang om geaccepteerd te worden op de baan!

Bovendien wat doe je als jouw baas of collega s alleen maar Spaans spreken?!

Om jouw kans op een baan te vergroten en om je nog beter voor te bereiden op jouw plaatsing op een baan bij een van onze opdrachtgevers in Spanje bieden wij daarom de mogelijkheid om voordat je via ons in Spanje aan het werk gaat, een Spaanse taalcursus te volgen op ons Taalinstituut E centre in hartje Malaga. Samen met andere internationale jongeren Spaans leren in Spanje, en je voorbereiden op je job, lijkt je dat niet fantastisch ?! De taal van het land leer je immers pas echt spreken in het land zelf!

De locatie van de Taalschool /Malaga

Zon, zee, strand, cultuur, historie, het échte Spaanse leven én fiestas! Málaga heeft het allemaal! In Málaga schijnt altijd de zon. (326 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 23 graden). Málaga is daarom de perfecte plek om de Spaanse taal te leren en je voor te bereiden op jouw werk avontuur.

Málaga ligt aan de zuidkust van Spanje in het mooie Andalusië. Málaga is een gezellige Spaanse stad aan zee met veel theaters, winkelcentra, musea en uitgaansgelegenheden. Je zult je er niet snel vervelen en je voelt je er vast snel thuis. Ook buiten de stad valt er van alles te doen. Vanuit Málaga kun je de mooiste excursies maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Sevilla, Granada of Ronda. Ook kun je een middagje gaan skiën in de Sierra Nevada. Dit fantastische skigebied is immers maar een half uurtje rijden vanaf deze geweldige stad. 

De Andalusiërs houden van feest vieren, dus er is vast wel een "fería" als jij er bent. Het belangrijkste feest vindt plaats in augustus. Door jong en oud wordt dan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat op straat gedanst. Dit moet je meemaken.

Onze school in Malaga is opgericht in 1986 en gevestigd  in het historische centrum van Malaga.. In de buurt vindt je gezellige eetcafés, eettentjes en studentenkroegjes. Met het strand op loopafstand van de school is het een prima oord voor een Spaanse taalstudie.

De school heeft door haar jarenlange ervaring een zeer goede naam verworven. Er heerst een informele sfeer en er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht. Gemiddeld studeren hier in de zomer 180 studenten uit 35 verschillende landen. In de winter zijn dit er gemiddeld 80. De school heeft een zeer leuk team aan leraren met jarenlange ervaring in het lesgeven aan buitenlandse studenten van alle leeftijden. De school organiseert buiten de lestijden om wekelijks diverse culturele activiteiten, uitstapjes en informele etentjes. In het weekend staan de excursies naar de omliggende culture steden van Zuid Spanje op het programma. De excursies naar Marbella, Granada, Sevilla, Cordoba en Marokko zijn zeker de moeite waard!

De accomodatie tijdens de taalcursus:

Tijdends de taalcursus zul je een accomodatie delen andere internationale studenten. Je hebt een single room.
 


 

Op Welke functies kun  je na het volgen van de Spaanse taalcursus via Ten Travel aan de slag in het buitenland?

Ten Travel bemiddelt in uiteenlopende functies op het gebied van entertainment, activiteitenbegeleiding, receptie, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaatsen zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.

In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam “seizoenen personeel.” Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd. De drukste periode is maart/april t/m oktober/november. Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn in de Canarische Eilanden en ook in Zuid Spanje loopt het gehele jaar het seizoen door.

Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Spanje, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in Spanje. Bovendien zijn alle Spaanse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht.

Om deel te kunnen nemen aan een cursus Spaans in combinatie met aansluitend betaald werk in Spanje moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. 

 
Voor de Spaanse taalcursus in combinatie met animatiewerk gelden de volgende voorwaarden:
 • Minimaal 6 maanden beschikbaar (3 maanden in overleg);
 • Je spreekt naast Nederlands goed Engels en bij voorkeur ook Duits, Frans, Spaans of Italiaans;
 • Je bent een doorzetter en een harde werker;
 • Je bent fysiek en psychisch in goede gezondheid;
 • Je bent flexibel:
 • Je bent enthousiast;
 • Je bent een open en sociaal persoon;
 • Je houdt van sport, kinderen, dans en/of theater.

Wat zijn arbeidscondities bij de Spaanse werkgever:

-      Bij elke werkgever krijg je een markt conform salaris

-      Je krijgt tijdens de gehele werkperiode een gratis accommodatie ( vaak gedeeld met collega s)

-      Je krijgt volpension in het hotel resort waar je komt te werken

-      Je werkt 40 uur in de week verspreid over 5 of 6 werkdagen

-      Er wordt een Zorg en WA Verzekering voor je afgesloten door de buitenlandse opdrachtgever

-      Bij de meeste werkgevers krijg je een ticketvergoeding aan het eind van het seizoen.

Wat zijn de werklocaties in Spanje waar je aan de slag kunt?

Na het afronden van de Spaanse taalcursus kun je via ons aan de slag in alle toeristische plaatsen. Wij werken samen met diverse hotelketens in Zuid Spanje ( Marbella, Fuengirola, Nerja etc.) Maar ook in Mallorca, Ibiza, de Costa Brava, Costa Daurada en op alle Canarische eilanden ( Tenerife, Gran canaria, Fuertevetura, Lanzarote, etc.)  hebben we mogelijkheden. Uiteraard zullen wij bij de plaatsing, zo mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren.

Enthousiast? Meld je aan voor Unieke Studie en werkprogramma in het zonnige Malaga

Startdata Spaanse Taalcursus Malaga : elke eerste Maandag van de maand (  4 febr, 4 maart. 1 April, 6  Mei 2019 )

Kosten programma: 1995, 00 euro
Inclusief:

* 4 weken taalcursus in Malaga van 20 uur per week
* Accommodatie gedurende de gehele periode ( appartement , single room)
* Studie materiaal
* Activiteiten en excursies
* Certificaat
Daarnaast de doorstroom naar een geschikte baan in bijvoorbeeld geheel Spanje, de Canarische eilanden, Mallorca of Ibiza! voor een periode van 6 maanden of langer.
* Een markt conform salaris
* Gratis accommodatie tijdens jouw werkperiode
* Volpension Tijdens de werkperiode
* Een goede zorg en WA verzekering in Spanje tijdens de werkperiode

Startdata s: 4 februari, 4 maart. 7 april , 10 Mei 2019

Interesse? Meer info? stuur een mail naar info@tentravel.nl

 

 

 

€ 2175,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • 4 weken Spaanse taalcursus ( 20 lesuren per week)
 • Appartement ( single room) tijdens de taalcursus
 • Studie materiaal
 • Niveautest op de eerste dag van de cursus
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Certificaat
 • Doorstroom naar een passende baan in Spanje
 • Marktconform salaris
 • Gratis accommodatie tijdens de gehele werkperiode
 • Volpension tijdens de werkperiode
 • Een social seguridad in Spanje ( Zorg en WA)
 • In sommige gevallen en ticjket vergoeding aan het eind van het contract
 • Goede doorgroeimogelijkheden

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Malaga
 • Transfer van de taalcursus naar de werkplek
 • Persoonlijke uitgaven

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer