Spaanse taalcursus in Quito, Ecuador

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Quito, Ecuador

De hoofdstad Quito ligt op 2850 meter hoogte en ligt slechts 22 kilometer ten zuiden van de evenaar. Het is een kleurrijke en interessante stad die mede door de spectaculaire ligging tussen twee vulkaanketens enig in zijn soort is. De stad bestaat uit verschillende wijken en is omgeven door bergen en de met sneeuw bedekte vulkanen, (Cayambe, Cotopaxi and Chimborazo) die als ze bij helder weer zichtbaar zijn een speciale sfeer geeft! In Quito voel jij je meteen thuis! Het oude gedeelte van de stad is in 1978 als "World Cultural Heritage Site" bestempeld door de Unesco. Dit oude centrum van de stad biedt een mix van verschillende culturen. Het lijkt een dorp in de stad, met oude koloniale huizen, gebouwen en kerkjes waar een enorme rust heerst.

Ecuador vrijwilligerswerk

Je kunt er heerlijk slenteren langs de lieflijke pleintjes en kleurrijke Indiaanse markten. Wandelend door de straatjes zul jij je verbazen over de mix van architectuurstijlen. Genietend van een drankje op één van de vele terrasjes, zul je de verschillende culturen voelen, met op de achtergrond de bergen! Ook ‘s avonds heerst er in Quito een sfeer die onbeschrijflijk is. In deze studentenstad vind je gezellige barretjes, eettentjes, disco’s, theaters en spetterende fiestas!

Onze school in Quito
Onze school ligt in de woonwijk La Carolina. De Ecovia buslijn, een centrale route die de hele stad doorkruist, stopt vlak voor onze school, wat het gemakkelijk maakt om te komen waar je wilt zijn. De school bestaat uit 21 klaslokalen, computers met toegang tot Internet, draadloze verbinding voor de laptops van onze cursisten, een bibliotheek, een vergaderruimte voor de docenten, een auditorium, een solarium en een cafetaria. Er is ook een binnensportplein voor raketbal, volleybal, zaalvoetbal en basketbal en een roltrap voor invaliden.

Taal school

Naast het geven van Spaanse les is het jonge team aan gediplomeerde leraren op deze school buitengewoon actief in het organiseren van uiteenlopende activiteiten en excursies. Enkele activiteiten die door de school worden georganiseerd zijn: welkomstparty, afscheidsparty, salsales, excursies naar de thermale baden van Papallacta, de vulkaan Cotopaxi, de markt van Saquisilli en het oude centrum van Quito bij nacht. Ook op sportief gebied valt er van alles te beleven en te doen. Je kunt klimmen, raften, paardrijden, mountainbiken en nog veel meer! Wij weten zeker: Jij  zult je niet snel vervelen in je vrije tijd!

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.

Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Droom jij al jaren van indrukwekkende regenwouden, exotische culturen en een kleurrijke bevolking met oude tradities? Wil je een bijzondere werkervaring opdoen en meehelpen met de opbouw van landen in ontwikkeling? Ten Travel biedt je de unieke kans om aan de slag te gaan op een sociaal, educatief, eco- toeristisch en /of medisch project. Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meerdere projecten in Ecuador zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van dit geweldige land echt goed leren kennen!  

Het Cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.

De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag. De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.  De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

De intensieve cursus
De Intensieve cursus is zoals de standaardcursus maar je krijgt in de week meer lesuren. Deze cursus bestaat uit 30 lesuren per week.

Superintensieve cursus
Kies je voor de superintensieve cursus dan is het aantal lesuren per week 20 groepslessen en 10 privélessen. Zo leer je nog sneller Spaans en krijg je persoonlijke aandacht van de leraar.

Eén op één cursus
Wil je graag privéles zodat je de onverdeelde aandacht van de leraar krijgt en jij in een rap tempo Spaans leert? Dan is het verstandig om deze privécursus te boeken. Je krijgt 20 privélessen per week tijdens deze cursus. Je kunt deze cursus ook uitbreiden naar 30 privélessen per week.

Spaans en Stage lopen
Stage lopen bij een Spaans bedrijf is een unieke ervaring en is bovendien de schakel tussen studie en werk. Een bijkomend voordeel van werken in het buitenland is dat je kunt communiceren in een andere taal en daardoor makkelijk nieuwe contacten legt. Als deze unieke combinatie van studeren en werken je aanspreekt, wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit programma waarin twee belangrijke ervaringen samen dienen als toegangspoort tot een professionele loopbaan in Spanje! Vakgebieden waar wij je kunnen plaatsen zijn Voedingswaren en Catering, Grafische vormgeving, Vrijwilligerswerk (humanitaire organisaties), Auto-industrie, Toerisme, Advocatuur, Film en amusement, Communicatie & Media Consulting, Sport, Distributie en logistiek, Marketing, Horeca (Hotels / Restaurants), ICT / Computers / Internet Zaken, algemeen en ontroerend goed. Houd er wel rekening mee dat dit slechts voorbeelden zijn en dat niet alle banen beschikbaar zijn in alle steden.

Plaatsing hangt af van o.a. beschikbaarheid van de functie, jouw niveau Spaans, je CV, etc. We kunnen geen functie bij een specifiek bedrijf of vakgebied garanderen. Houd er rekening mee dat een stageplaats moeilijker te regelen is in de maanden juli & augustus. Desondanks zullen we alles in het werk stellen om de juiste stageplaats voor je te vinden. Normaal gesproken duurt dit programma 3 maanden (1 maand cursus Spaans + 2 maanden stage), maar de meeste kandidaten blijven langer. Er zijn drie hoofdvereisten voor deelname: minimum leeftijd 18 jaar, je moet voldoende Spaans spreken (middelbaar tot hoog niveau) en je moet beschikken over een ziektekostenverzekering. Alvorens met je stage te beginnen, volg je de cursus Spaans Intensief. Cursisten die willen deelnemen aan dit programma maar die het Spaans nog niet voldoende beheersen mogen de cursus Spaans van hun keuze volgen net zolang totdat hun niveau (in woord en geschrift) hoog genoeg. De stagiaires ontvangen geen loon tijdens hun werkervaringsperiode. In sommige gevallen echter, kan over een bonus worden onderhandeld.

Spaans en Vrijwilligerswerk Latijns Amerika  
Wil je op een andere manier kennis maken met Latijns Amerika? Ten Travel biedt je de mogelijkheid om in combinatie met een cursus Spaans, een tijdje te gaan werken als vrijwilliger in Latijns-Amerika. Wij bieden mogelijkheden in verschillende landen, waaronder Ecuador! Zo bent je én op een zinvolle manier bezig én je leert op deze manier de cultuur optimaal kennen.

Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle, schildpadden gaat verzorgen in één van de natuurreservaten of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meer projecten in Latijns- Amerika zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van het land echt goed leren kennen! Deze ervaring vergeet je nooit meer! Geen enkele gewone vakantie of reis geeft jou de kans om zo betrokken te raken bij de bevolking en natuur van een land!  

Cursus DELE (diploma voor het Spaans als vreemde taal)
Het DELE is het enige officiële certificaat dat erkend wordt door het Instituto Cervantes. Dit diploma is van onschatbare waarde voor studenten die wensen te studeren aan een Spaanse Universiteit of willen werken in een Spaanstalig land. Er zijn 3 verschillende niveaus te onderscheiden:

 • Beginners: Certificaat voor basiskennis van de Spaanse taal
 • Halfgevorderd: Diploma voor Spaans van middelbaar niveau
 • Gevorderd en vergevorderd: Diploma Spaans voor gevorderden.

De examens worden afgenomen door het Instituto Cervantes en vinden plaats in de maanden mei, augustus en november van elk jaar.

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

 

De leukste combinatiecursussen in Quito staan hier op een rijtje. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze reizen, stuur dan een berichtje via het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op! De prijzen zijn omgerekend vanuit Ame5rikaanse Dollars. Wij behouden ons het recht voor om de prijs aan te passen aan de huidige wisselkoers.

1 week Spaanse les plus Salsalessen (20 uur Spaanse les en 4 lesuren Salsa) 
Ga na de Spaanse les met je voetjes van de vloer en swing de pan uit met deze leuke Salsa lessen! Salsa is onlosmakelijk verbonden met de Spaanse en de Latijns-Amerikaanse cultuur. Geniet van deze sensuele dansstijl in combinatie met je Spaanse lessen. 

Cursus Appartement 1 pk of Gastgezin 1 pk + ontbijt & diner of Studentenresidentie Inschrijfkosten school Totaal
€ 196,- € 115,- € 48,- €359,-

Deze leuke combinatie reis is inclusief 20 lesuren Spaans per week en 4 salsa lessen. Je kunt kiezen tussen een gedeeld appartement, een gastgezin of een studentenresidentie. Er is geen prijsverschil tussen de accommodaties. Bij het gastgezin is het beddengoed en het ontbijt + diner inbegrepen. Bij de studentenresidentie is het beddengoed, continental ontbijt en een wekelijkse schoonmaakservice voor de gezamenlijke ruimtes inbegrepen. Bij alle accommodaties zijn diverse culturele activiteiten inbegrepen! 

Wil je deze combinatiereis graag 2 weken boeken? Dat kan! Dan is de totaalprijs € 718,- 

1 week Spaanse les plus koken (20 uur Spaanse les + 4 kooklessen)
Houd je van koken en ben je benieuwd naar de keuken van Ecuador? Dan is deze interessante combinatiereis een goede optie. De prijzen van deze cursus zijn exact gelijk aan de prijzen van de combinatiereis met Salsalessen.

1 week Spaanse les plus koken plus Salsa (20 uur Spaanse les + 4 kooklessen + 4 Salsalessen)
Kun je moeilijk tot een besluit kokmen en lijkt het je allemaal fantastisch? Combineer dan de verschillende cursussen met elkaar. De prijs voor deze super combinatiereis is € 425,-

4 weken Spaans plus aansluitend 2 weken vrijwilligerswerk
Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld en wil je je opgedane kennis van de Spaanse taal direct in de praktijk brengen? Dan ga je na je Spaanse taalcursus deelnemen aan een interessant en leerzaam vrijwilligersproject. 

Cursus Accommodatie naar keuze Inschrijfkosten school + project Totaal
€ 506- € 677,- € 122,- €1305,-

De totaalprijs bestaat uit 4 weken Spaanse les van 20 lesuren per week. Er zijn buitenschoolse activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Je ontvangt hiervan een overzicht bij aankomst van de taalschool. Daarnaast is je accommodatie naar keuze inbegrepen. Je kunt hierbij kiezen tussen een gedeeld appartement of een gastgezin waarbij ontbijt en diner inclusief is. Bovendien ga je na je taalschool 2 weken aan de slag bij een vrijwilligersproject. 

4 weken Spaans plus aansluitend 4 weken vrijwilligerswerk
Deze combinatiereis is gelijk aan bovenstaande combinatiereis, alleen je gaat in totaal 4 weken aan de slag als vrijwilliger na je Spaanse taalcursus.

Cursus Accommodatie naar keuze Inschrijfkosten taalschool + project Totaal
€ 506,- € 902,- € 122,- €1530,-


4 weken Spaans plus aansluitend 8 weken vrijwilligerswerk
Deze combinatiereis is wederom gelijk aan de eerste en tweede combinatiereis. Je gaat bij deze reis na je cursus van 4 weken maar liefst 8 weken aan de slag als vrijwilliger! Zo kun je jezelf optimaal inzetten voor de lokale bevolking en haar prachtige natuur.

Cursus Gastgezin 1 pk + ontbijt & diner Inschrijfkosten taalschool + project Totaal
€ 506,- € 1355,- € 122,- €1983,-


4 weken Spaans plus aansluitend 8 weken Stage
Na je Spaanse taalcursus een stage gaan lopen in Ecuador? Dat is mogelijk met deze bijzondere combinatiereis!

Cursus Gastgezin 1 pk + ontbijt & diner Inschrijfkosten taalschool + project Totaal
€ 506,- € 1655,- € 228,- €2389,-

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Voor de combinatiereis Spaans plus vrijwilligerswerk is het noodzakelijk om je C.V. te sturen naar info@tentravel.nl Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden. Deze prijzen zijn op aanvraag. In Ecuador is er geen prijsverschil tussen een gedeeld appartement of een gastgezin. 

Standaardcursus:

Tijdsduur Gedeeld appartement o.b.v. 1pk     Gastgezin ontbijt & diner + 1pk       
1 week € 290,- € 290,-
2 weken € 530,- € 530,-
4 weken € 1005 € 1005.-
8 weken € 1885,- € 1885,-

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

€ 290,- p.p.

INCLUSIEF

 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Accommodatie
 • Lesmateriaal
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Studenten ID-kaart: gratis verzenden van fax, e-mail en post.
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Quito
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)
 • Persoonlijke uitgaven voor excursies e.d.

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer