Spaanse taalcursus in Manuel Antonio, Costa Rica

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Manuel Antonio, Costa Rica

Manuel Antonio is een bijzondere en prachtige plek aan de zuidkust van Costa Rica. Ben je op zoek naar een waar paradijs? Dan ga je naar Manuel Antonio, waar je prachtige stranden en tropische landschappen aantreft. In deze prachtige plaats zijn talloze leuke activiteiten te doen zoals sportvissen, duiken, snorkelen, surfen, kajakken, raften, mountain biken, of paardrijden naar de watervallen. Bezoek ook eens het Nationale Park van Manuel Antonio. Dit is het mooiste en populairste Nationaal Park waar de prachtige kust beschermd is. Ideaal om hier te snorkelen of wandel de adembenemende jungle in en ontdek de prachtige flora en fauna in deze omgeving.

Ten Travel Manuel Antonio
Spaanse les in de ochtend en `s middags lekker snorkelen, kitesurfen of zonnen aan de pacific coast! Bij onze school in Manuel Antonio waan je je in het paradijs! Deze school heeft een unieke locatie, midden in de een nationaal park waar je iguanas, aapjes, regenwoud, witte stranden en hoge golf vindt. Dit maakt Spaans studeren tot een onvergetelijke ervaring!


Naast de Spaanse lessen kent deze school een ongelooflijk uitgebreid activiteiten- en excursieprogramma. Elke week organiseert de school een welkomstparty, 1 keer in de week wordt er salsales gegeven en er worden regelmatig beachparty`s georganiseerd op het strand. Naast deze georganiseerde activiteiten kun je in het weekend uiteenlopen excursies maken zoals zeevissen, dolfijn watching, sunsetcruises, kano tours en nog veel meer. De excursie naar San José en naar de actieve vulkaan Arenal mag je in ieder geval niet missen! S`nachts kun je de rode lava zien, een ongelofelijke ervaring. 


Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.

Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.

Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Het Cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 50 minuten. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur en/of van 13:00 uur tot 17:00 uur. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.

De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag. De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.  De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

Spaans en Vrijwilligerswerk Latijns Amerika  
Wil je op een andere manier kennis maken met Latijns Amerika? Ten Travel biedt je de mogelijkheid om in combinatie met een cursus Spaans, een tijdje te gaan werken als vrijwilliger in Latijns-Amerika. Wij bieden mogelijkheden in Ecuador, Mexico, Costa Rica, Peru en Guatemala. Zo bent je én op een zinvolle manier bezig én je leert op deze manier de cultuur optimaal kennen.

Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle, schildpadden gaat verzorgen in één van de natuurreservaten of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meer projecten in Latijns- Amerika zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van het land echt goed leren kennen! Deze ervaring vergeet je nooit meer! Geen enkele gewone vakantie of reis geeft jou de kans om zo betrokken te raken bij de bevolking en natuur van een land!  Costa Rica strand

Wil je op een andere manier kennis maken met Latijns Amerika? Ten Travel biedt je de mogelijkheid om in combinatie met een cursus Spaans, een tijdje te gaan werken als vrijwilliger in Latijns-Amerika. Zo bent je én op een zinvolle manier bezig én je leert op deze manier de cultuur optimaal kennen.

Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle, schildpadden gaat verzorgen in één van de natuurreservaten of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meer projecten in Latijns- Amerika zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van het land echt goed leren kennen. Deze ervaring vergeet je nooit meer! Geen enkele vakantie of reis geeft jou de kans om zo betrokken te raken bij de bevolking en natuur van een land.

De leukste combinatiecursussen in Manuel Antonio staan hier op een rijtje. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze reizen, stuur dan een berichtje via het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op! De prijzen zijn omgerekend vanuit Amerikaanse Dollars. Wij behouden ons het recht voor om de prijs aan te passen aan de huidige wisselkoers.

Spaans en vrijwilligerswerk:
Ons unieke product in Manuel Antonio stelt jou in staat om tijdens je Spaanse taalcursus deel te nemen aan een vrijwilligersproject. Dit is al mogelijk vanaf 1 week. Je krijgt per dag 2 uur Spaanse les en daarna ga je 3 tot 4 uur aan de slag op een project naar keuze. Je kunt geplaats worden op sociale projecten, natuurprojecten of bouwprojecten. Samen met jou kijken we welk project het beste bij jou past. 

Tijdsduur Gastgezin gedeelde kamer + Halfpension (ontbijt + diner)
1 week € 495,-
2 weken € 675,-
3 weken € 884,-
4 weken € 1097,-


Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het mogelijk om een andere accommadie te reserveren. Deze prijzen zijn op aanvraag. Onderstaande standaardcursus is op basis van een gastgezin in een éénpersoonskamer met halfpension. Dit betekent dat ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Standaardcursus:
 

Tijdsduur Gastgezin 1 pk + Halfpension
1 week € 430,-
2 weken € 823,-
4 weken € 1276,--
8 weken € 2980,-


Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via het de aanmeld knop of stuur een berichtje. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

€ 430,- p.p.

INCLUSIEF

 • Accommodatie
 • Lesmateriaal
 • Transfer naar accommodatie
 • Begeleiding en oriëntatie vrijwilligersproject
 • Plaatsing vrijwilligersproject
 • Culturele activiteiten
 • Gratis salsa lessen
 • Certificaat en aanbevelingsbrief na cursus
 • Rondleiding
 • Koffie en thee
 • Gratis Wifi en gebruik van computers
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Costa Rica
 • Persoonlijke uitgaven voor excursies e.d.

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer