Leer Spaans in Bolivia, Taalreis Bolivia

STARTDATUM

Elke maandag

DUUR

1 week tot één jaar

LOCATIE

Sucre, Bolivia

Sucre is de mooie, rechterlijke hoofdstad in de hooglanden van het Andes-gebergte in Bolivia. Sucre staat bekend als de “Witte stad van de Amerika`s.” Deze naam heeft Sucre te danken aan zijn vele koloniale gebouwen die allemaal wit geschilderd zijn en een dak hebben van glimmende, rode tegeltjes. Sucre is een kleine stad, gelegen in een vallei en omgeven door lage bergen. Hierdoor is alles gemakkelijk per voet te bereiken. Sucre is een gezellig universiteitsstadje waar je je als student dus snel zult thuis voelen. Sucre heeft een levendig centraal plein, talloze musea, leuke winkels en gezellige restaurantjes.Deze charmante koloniale stad en de dorpjes erom heen, heeft een grote inheemse bevolking die hun gebruiken en kleurrijke klederdracht in ere houden. De lokale bevolking en de bezoekers worden aangetrokken tot de marken waar eten, textiel en andere producten worden verkochte en geruild.

Ten Travel Sucre
Onze school in Sucre ligt midden in het hart van het authentieke en cultuurrijke centrum van Sucre. De school is een gebouw met 2 verdiepingen met 8 klaslokalen. Tevens is er een keuken, een salon (voor video`s etc.), een prachtige koloniale patio en een klein terras. Deze school heeft een capaciteit voor 40 studenten.

Op deze school zul je je zeker niet vervelen, want de leraren zijn erg actief in het organiseren van uiteenlopende buitenschoolse activiteiten. Geniet van één van de spectaculaire feesten die worden georganiseerd of ga mee op excursie en ontdek de prachtige omgeving van Sucre. Contacten zijn snel gelegd met de bevolking, want als je aankomt word je uitgenodigd voor een welkomstdrankje in de plaatselijke bar! 

Accommodatiemogelijkheden:
Iedere school heeft haar eigen verschillende accommodatiemogelijkheden. Bij alle scholen kun je in ieder geval altijd kiezen uit een verblijf in een gastgezin, appartement, alleen of gedeeld met medecursisten. Mocht de school ook andere accommodatiemogelijkheden aanbieden, dan zijn deze mogelijkheden per school beschreven.

Een gastgezin
Kies je voor de huisvesting in een gastgezin, dan maak je direct kennis met de Spaanse cultuur en het dagelijkse leven. Het geeft je de mogelijkheid al het geleerde van die dag direct in praktijk te brengen en daarnaast leer je natuurlijk heel veel over de cultuur en de lokale bevolking. Door het verblijf in een gastgezin zul je zeker het beste rendement uit jouw cursus halen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en werken al jaren samen met onze taalscholen. Als je voor een gastgezin kiest kun je kiezen of je alléén of samen met een medestudent in een gastgezin geplaatst wilt worden.

Daarnaast kun je kiezen of je ook de maaltijden in het gezin wilt nuttigen (half pension of vol pension). Natuurlijk ben je verder vrij om te doen wat je wilt. Je krijgt gewoon een sleutel van het huis, dus je kunt zo laat thuis komen als je zelf wilt. Mocht het met jouw gastgezin niet klikken dan kun je altijd van gastgezin wisselen! Prettig om te weten.

Appartement/Studentenhuis
Wil je optimaal deelnemen aan het Spaanse studentenleven en hecht je veel waarde aan vrijheid en je eigen leventje, dan kies je voor een verblijf in een studentenhuis of appartement. Een studentenhuis of appartement deel je samen met andere internationale én Spaanse studenten. Je leeft dus samen met een internationaal gezelschap, erg gezellig. Samen koken, afwassen, studeren en natuurlijk uitgaan! Naast een eigen kamer deel je samen de keuken, de badkamer en de woonkamer met je medecursisten. In principe is alles in het studentenhuis aanwezig. Een wasmachine, keukengerei, pannen om te koken en er is meestal ook een radio en tv in de gezamenlijke woonkamer.

Indien je meer op je privacy bent gesteld dan is het bij sommige taalscholen ook mogelijk om een eigen appartement of hotelkamer te boeken. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag.

Het Cursusaanbod
Alle cursussen in ons programma zijn het hele jaar beschikbaar. De cursus duurt minimaal een week en maximaal een jaar en voor iedere cursus (hoe lang of kort deze ook mag duren) bestaat de klas nooit uit meer dan 10 studenten, met een gemiddelde bezetting van 5 studenten per klas. Elke les duurt ongeveer 1 uur. Lessen worden meestal gegeven van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 13:30 en/of van 14:30 tot 18:30. De lestijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen ter plaatse. Op de eerste cursusdag wordt een mondelinge en een schriftelijke niveautest afgenomen zodat we je kunnen indelen in de groep van jouw niveau. De lessen beginnen direct na het afnemen van de niveautest.

De standaardcursus
Kies je voor een standaardcursus dan krijg je 20 lesuren per week. Dit zijn 4 lesuren per dag. De lesuren vinden over het algemeen plaats in de ochtend, maar soms ook in de middag afhankelijk van de omstandigheden. In de middag en avond kun je vrijblijvend deelnemen aan excursies en ander buitenschoolse en culturele activiteiten. Alle aspecten van de Spaanse taal komen tijdens deze cursus aan de orde.  De standaardcursus is te volgen vanaf 1 tot en met 12 weken.

De intensieve cursus
De Intensieve cursus is zoals de standaardcursus maar je krijgt in de week meer lesuren. (20 taallessen + 10 individuele lessen per week) Deze cursus bied je de kans om aan al je taalvaardigheden te werken door middel van het volgen van groepslessen, maar ook door het krijgen van privélessen.

Eén op één cursus
Wil je graag privéles zodat je de onverdeelde aandacht van de leraar krijgt en jij in een rap tempo Spaans leert? Dan is het verstandig om deze privécursus te boeken. Je krijgt 20 privélessen per week tijdens deze cursus.

Spaans en Vrijwilligerswerk Latijns Amerika  
Wil je op een andere manier kennis maken met Latijns Amerika? Ten Travel biedt je de mogelijkheid om in combinatie met een cursus Spaans, een tijdje te gaan werken als vrijwilliger in Latijns-Amerika. Wij bieden mogelijkheden in Ecuador, Mexico, Costa Rica, Peru en Guatemala. Zo bent je én op een zinvolle manier bezig én je leert op deze manier de cultuur optimaal kennen.

Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle, schildpadden gaat verzorgen in één van de natuurreservaten of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meer projecten in Latijns- Amerika zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van het land echt goed leren kennen! Deze ervaring vergeet je nooit meer! Geen enkele gewone vakantie of reis geeft jou de kans om zo betrokken te raken bij de bevolking en natuur van een land!  

Langdurige Cursus (12 weken of meer)
Deze cursus start vanaf 12 weken. Dit cursusprogramma helpt je jouw taalvaardigheden te verbeteren met het extra voordeel dat je dieper betrokken raakt met het Spaanse leven en de bijbehorende gebruiken. Door gedurende langere tijd deel te nemen aan dagelijkse activiteiten met Spaanstaligen, zul je steeds meer bewust worden van de actuele culturele, financiële en politieke situatie in Spanje, zowel in binnenland als het imago dat Spanje heeft in het buitenland. Wat deze cursus helemaal interessant maakt zijn de gereduceerde tarieven.

Wil je op een andere manier kennis maken met Latijns Amerika? Ten Travel biedt je de mogelijkheid om in combinatie met een cursus Spaans, een tijdje te gaan werken als vrijwilliger in Latijns-Amerika. Zo bent je én op een zinvolle manier bezig én je leert op deze manier de cultuur optimaal kennen.

Of je nu medische hulp gaat verlenen aan straatkinderen, als gids gaat werken in de jungle, schildpadden gaat verzorgen in één van de natuurreservaten of Engelse les gaat geven aan de lokale Indiaanse bevolking, door deel te nemen aan één of meer projecten in Latijns- Amerika zul je de cultuur, bevolking en de prachtige natuur van het land echt goed leren kennen. Deze ervaring vergeet je nooit meer! Geen enkele vakantie of reis geeft jou de kans om zo betrokken te raken bij de bevolking en natuur van een land.

De leukste combinatiereizen in Bolivia staan hier op een rijtje. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze reizen, stuur dan een berichtje via het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op! De prijzen zijn omgerekend vanuit Amerikaanse Dollars. Wij behouden ons het recht voor om de prijs aan te passen aan de huidige wisselkoers.

4 weken Spaanse les met aansluitend 4 weken vrijwilligerswerk

Cursus Gastgezin 1 pk + halfpension Inschrijfkostetn taalcursus + project Totaalprijs
€ 479,- € 1030,- € 157,- € 1666,-

 

De totaalprijs bestaat uit 4 weken Spaanse les van 20 lesuren per week. Er zijn buitenschoolse activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Je ontvangt hiervan een overzicht bij aankomst van de taalschool. Daarnaast is je accommodatie een gastgezin op bais van logies en ontbijt. Bovendien ga je na je taalschool 4 weken aan de slag bij een vrijwilligersproject. 

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via ons contactformulier of stuur een email. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de taalscholen, wij vragen dus geen extra kosten. Het is mogelijk om een andere tijdsduur aan te houden en tevens is het soms mogelijk om in een andere accommodatie te verblijven. Deze prijzen zijn op aanvraa5g. Onderstaande standaardcursus is inclusief een gastgezin op basis van een éénpersoonskamer en op basis van halfpension. Dit betekent dat ontbijt en diner zijn inbegrepen. 

Standaardcursus

Tijdsduur Gastgezin 1 pk + Halfpension
1 week € 280,-
2 weken € 512,-
4 weken € 976,-

 

Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of wil je graag persoonlijk advies? Meld je aan via ons contactformulier of stuur een email. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

€ 280,- p.p.

INCLUSIEF

 • Accommodatie
 • Inschrijfkosten van de taalschool
 • Plaatsingskosten op een vrijwilligersproject
 • Lesmateriaal
 • 1 Gratis week vrij bij cursus langer dan 12 weken
 • Studentenhandleiding en schoolgids
 • Studenten ID-kaart: gratis verzenden van fax, e-mail en post.
 • Culturele activiteiten en excursies (sommige tegen betaling)
 • Certificaat en academisch rapport na de cursus
 • Gebruik van de computer- en internetruimte, wifi-verbinding, bibliotheek en videoruimte.
 • Gratis en ongelimiteerde e-mail en internetverbinding vanuit de computerruimte van school, zowel als in de studentenresidenties en appartementen.
 • 24 uur noodlijn van de taalschool

EXCLUSIEF

 • Vliegticket naar Sucre
 • Transfer naar accommodatie (optioneel bij te boeken)
 • Persoonlijke uitgaven voor excursies e.d.

Contact

Ten Travel
Whatsapp 00 34 687639527

Whatsapp 00 34 682 62 02 25

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer