Spaans leren in Malaga en dan een baan!

STARTDATUM

Elke eerste maandag van de maand

DUUR

4 weken taalcursus ( 6 maanden werk)

LOCATIE

Malaga en Spanje

De locatie van de Taalschool /Malaga

Zon, zee, strand, cultuur, historie, het échte Spaanse leven én fiestas! Málaga heeft het allemaal! In Málaga schijnt altijd de zon. (326 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 23 graden). Málaga is daarom de perfecte plek om de Spaanse taal te leren en je voor te bereiden op jouw werk avontuur.

Málaga ligt aan de zuidkust van Spanje in het mooie Andalusië. Málaga is een gezellige Spaanse stad aan zee met veel theaters, winkelcentra, musea en uitgaansgelegenheden. Je zult je er niet snel vervelen en je voelt je er vast snel thuis. Ook buiten de stad valt er van alles te doen. Vanuit Málaga kun je de mooiste excursies maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Sevilla, Granada of Ronda. Ook kun je een middagje gaan skiën in de Sierra Nevada. Dit fantastische skigebied is immers maar een half uurtje rijden vanaf deze geweldige stad. 

De Andalusiërs houden van feest vieren, dus er is vast wel een "fería" als jij er bent. Het belangrijkste feest vindt plaats in augustus. Door jong en oud wordt dan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat op straat gedanst. Dit moet je meemaken.

Onze school in Malaga is opgericht in 1986 en gevestigd  in het historische centrum van Malaga.. In de buurt vindt je gezellige eetcafés, eettentjes en studentenkroegjes. Met het strand op loopafstand van de school is het een prima oord voor een Spaanse taalstudie.

De school heeft door haar jarenlange ervaring een zeer goede naam verworven. Er heerst een informele sfeer en er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht. Gemiddeld studeren hier in de zomer 180 studenten uit 35 verschillende landen. In de winter zijn dit er gemiddeld 80. De school heeft een zeer leuk team aan leraren met jarenlange ervaring in het lesgeven aan buitenlandse studenten van alle leeftijden. De school organiseert buiten de lestijden om wekelijks diverse culturele activiteiten, uitstapjes en informele etentjes. In het weekend staan de excursies naar de omliggende culture steden van Zuid Spanje op het programma. De excursies naar Marbella, Granada, Sevilla, Cordoba en Marokko zijn zeker de moeite waard!

De accomodatie tijdens de taalcursus:

Tijdends de taalcursus zul je een accomodatie delen andere internationale studenten. Je hebt een single room.

Op Welke functies kun  je na het volgen van de Spaanse taalcursus via Ten Travel aan de slag in het buitenland?

Ten Travel bemiddelt in uiteenlopende functies op het gebied van entertainment, activiteitenbegeleiding, receptie, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaatsen zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.

In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam “seizoenen personeel.” Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd. De drukste periode is maart/april t/m oktober/november. Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn in de Canarische Eilanden en ook in Zuid Spanje loopt het gehele jaar het seizoen door.

Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Spanje, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in Spanje. Bovendien zijn alle Spaanse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht

 

 

 

 

De voorwaarden voor een plaatsing op dit programma qua baan  is

- Na de taalcursusu ben je minimaal beschikbaar voor een werkperiode van 4 tot 6 maanden of Langer

- Je spreekt goed Engels en het liefst nog een klein woordje Duits of Spaans

- Je hebt interesse in een baan in het Toerisme

- Je het ervaring met het organiseren van kinder, sport of spel activiteiten

- Je bent flexibel inzetbaar qua werklocatie.

Interesse en aanmelden ? Stuur dan jouw CV, foto en Motivatie naar info@tentravel.nl of via ons aanmeldingsformulier. Vermeld daarbij in welke maand je wilt gaan starten met de Spaanse taalcursus.

 

 

 

€ 1995,- p.p.

INCLUSIEF

 • 4 weken Spaanse taalcursus in Malaga
 • 20 lesuren per week
 • 4 weken accommodatie in een appartement in Malaga ( single room)
 • Lesmateriaal
 • Plaatsing op een baan na de taalcursus
 • Een marktconform salaris tijdens de werkperiode
 • Gratis accommodatie tijdens de werkperiode
 • Volpension tijdens de werkperiode ( eten en drinken in het hotel)
 • Een goede sociale zekerheid tijdens je werkperiode
 • Een ticket vergoeding aan het eind van je werkcontract ( in sommige gevallen)

EXCLUSIEF

 • Ticket naar de Taalcursus in Malaga
 • Ticket naar de werkbestemming

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 687639527

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer