jan
09
2016

Ten Travel op de Vakantiebeurs in Utrecht

TEN TRAVEL OP DE VAKANTIEBEURS IN UTRECHT ( 15 t/m 17 Januari)

Met trots willen wij hierbij medeleven dat wij dit jaar op de vakantiebeurs in Utrecht zullen staan om onze unieke nieuwe Travel, Vakantie en Werk programma's in Gambia te promoten!

Expore the smiling coast of the Gambia in the local way!  En Laat je betoveren door the smiling coast of the Africa !

Doorkruis the smiling coast met privé chauffeur of in een grote vrachtwagen truck, Ontmoet Traditionele stammen  door te slapen bij hen thuis in een Afrikaanse hut, Help met het gehele gezin mee op een lokaal schooltje, Leer Afrikaans koken, Afrikaans dansen, of Djembee spelen op de roffelende trommels tijdens een van onze Afrikaanse workshops. Of ontdek samen met andere singles of senioren de traditionele Mariboes in the jungle, spot nijlpaarden in de mangrove en de vele aapjes in het Abuko Park. Dit zijn zomaar wat momenten uit ons aanbod, die een onvergetelijke indruk zullen achterlaten tijdens een reis, vakantie, reis en/of werk programma s in the Gambia

Gambia, het land met een uiterst vriendelijk een relaxte bevolking en een altijd swingende cultuur. Het land van de rasta`s en reggaefeestjes, djembe muziek en Afrikaanse dans; Het land van mooie uitgestrekte en nog niet overvolle stranden, en een adembemende natuur.  En dat allemaal slechts in 6 uurtjes vliegen vanaf Schiphol, en met het gehele jaar door zon!

Er leven vele Afrikaanse stammen zoals Wolofs, Fulas en de Madinkas, ieder met haar eigen cultuur en gebruiken. Meet the locals, in de afgelegen Afrikaanse dorpjes, dompel je onder in hun tradities en beleef zo the real Gambia experience in the local way met ons!

De natuur in dit kleine Afrikaanse land  is adembenemend en subtropisch. Naast de uitgestrekte stranden vind je er overal kokospalmen en apen die hangen aan de baobabboom (apenbrood boom). Maak een tochtje per boot door de prachtige mangrove bossen. Hier zie je pelikanen, ooievaars, lepelaars, aalscholvers, flamingo`s, maraboes, apen, diverse krokodillensoorten en nijlpaarden; Welcome in Amazing Gambia!

Ten Travel biedt je unieke (rond) reis , vakantie, en ( vrijwilligers) werk programma s in dit bijzondere land. De programma s zijn voor jong en oud , individueel of in groepsverband, voor senioren of avontuurlijke singles, of voor het gehele gezin!  

Om onze reizen zo uniek mogelijk te maken heeft Ten Travel samen met de lokale bevolking een uniek programma opgezet boordevol leuke en indrukwekkende lokale activiteiten en excursies met als doel je tijdens jouw verblijf op een leuke en speelse manier volledig wegwijs te maken in hun cultuur en hun dagelijkse leven. Daarnaast is ons aanbod uit  accommodatiemogelijkheden en transportmogelijkheden zeker bijzonder en uniek te noemen.

Welke reis, vakantie of vrijwilligerswerk programma je via Ten Travel ook boekt, lokaal contact met de inwoners van dit land staat bij ons altijd voorop, waardoorje dit bijzondere land en haar vriendelijke altijd goedlachse bevolking zult ervaren op een unieke manier. Puur en Authentiek!

Je komt oog in oog te staan, met hun eeuwen oude tradities en rituelen, prachtige beesten en de unieke natuur waarin zij leven. Een complete ervaring van land, cultuur, natuur en relaxen! Dat is reizen met Ten Travel!

Wil je wat langere tijd in Gambia blijven?  Dan bieden wij je de mogelijkheid om hier een tijdje te gaan werken als vrijwilliger op één van onze projecten.  Onze projecten in Gambia zetten zich in voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving en maken zo een groot verschil. Zo bent u én op een zinvolle manier bezig én u   leert op deze manier de cultuur optimaal kennen

Meer weten, come and meet us op de Vakantiebeurs ! We zijn te vinden in de Afrika hal.

Uiteraard is iedereen die geïnteresseerd is in onze andere werk en reis programma's op al onze andere bestemmingen ook van harte welkom! Tot op de beurs

Het Ten Travel Team

Contact

Ten Travel
Whatsapp NL  : 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
Telefoon Spanje 00 34 627344193

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer