dec
04
2018

Selectiedagen Amsterdam Animatie Seizoen 2019!

Hoi, Hello, Hola, Bonjour, Kalimeri, Buengiorno,...

Wij zijn weer gestart met de werving en selectie van onze Animatiemedewerkers / Recreatiemedewerkers voor het seizoen 2019!

En bijna is het weer zover en komen omze Buitenlandse opdrachtgevers uit de verschillende zonnige bestemmingen naar Nederland voor onze Castingdagen.

Ben jij dus nog voor het komende seizoen opzoek naar een baan als Animatiemedewerker / Recreatiemedewerker in Spanje, Griekenland, Malta of een andere zonnige bestemming? Het kan nog!

Meld je snel aan voor een van onze Castingdagen in Amsterdam!

Op deze dagen krijg JIJ de kans om persoonlijk kennis te maken met de verschillende Buitenlandse werkgevers en rechtstreeks te solliceren?

Wie weet loop jij aan het eind van de dag na buiten met die fantastische Dream job in the Sun!

 

  • Zaterdag  26 Januari 2019 Casting met onze opdrachtgevers uit Griekenland en Cyprus

Plaatsingsmogelijkheden: Griekenland, Cyprus en alle Griekse eilanden ( Kreta , Corfu, Kos, Zakynthos, Rhodos, etc.)

Vandaag is onze opdrachtgevers uit Griekenland en Cyprus in Amsterdam en zij zouden graag persoonlijk kennis met je willen maken. Misschien dat ze je vragen om je zelf te presenteren  in het Duits en Engels en / of de talen die je hebt opgegeven in jouw CV.  Bereid dit een beetje voor Ook krijg je o.a. een workshop en een persoonlijk gesprek.

  • Zaterdag 9 Februari 2019  Casting met onze opdrachtgever uit Spanje de Canarische eilanden)

Plaatsingsmogelijkheden:  Spanje, Hoofdzakelijk, Mallorca, Menorca , Ibiza, en alle Canarische eilanden ( Tenerife, Gran Canria , Lanzarote en Fuerteventura)

Vandaag is onze opdrachtgevers uit Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden  in Amsterdam en ze zouden graag persoonlijk kennis met je willen maken. . Misschien dat ze je vragen om je zelf te presenteren  in het Duits en Engels en / of de talen die je hebt opgegeven in jouw CV.  Bereid dit een beetje voor Ook krijg je o.a. een workshop en een persoonlijk gesprek. Ook krijg je o.a. een Dans/ Theatre workshop en een persoonlijk gesprek.

  • Zaterdag 16 Februari 2019  Casting met onze opdrachtgever uit Griekeland, de Griekse eilanden, Malta, en Wereldwijd ( Mexico, Thailand, Bali, Dom Rep., ect.)

Plaatsingsmogelijkheden: Voor deze Casting zijn we hoofdzakelijk op zoek naar entertainers voor Griekenland, Malta en alle Griekse eilanden ( Kreta , Corfu, Kos, Zakynthos, Rhodos , etc.)

Voor degene die al ervaring hebben of Frans of Spaans spreken zijjn de andere bestemmingen ook mogelijk. Goede doorgroeimogelijkheden naar internationale bestemmingen wereldwijd!

Vandaag is onze opdrachtgever uit Zwitserland / Griekenland in Amsterdam en ze zouden graag persoonlijk kennis met je willen maken. Deze opdrachtgever werkt met hotels wereldwijd ( meer den 23 verschillende bestemmingen) Misschien dat ze je vragen om je zelf te presenteren  in het Duits en Engels en / of de talen die je hebt opgegeven in jouw CV.  Bereid dit een beetje voor. Ook krijg je  o.a. een Dans/ Theatre workshop en een persoonlijk gesprek.

  • Zondag 17 Februari 2019  Casting met onze opdrachtgever uit Griekeland, de Griekse eilanden, en Kroatie. ( Voor wie Frans spreekt is de Canarische eilanden ook mogelijk)

Plaatsingsmogelijkheden: Voor deze Casting zijn we hoofdzakelijk op zoek naar entertainers voor Griekenland, en alle Griekse eilanden (  Rhodos , Kos, Kreta .etc.)

Vandaag zijn onze opdrachtgevers uit Griekenland en Kroatie  in Amsterdam en ze zouden graag persoonlijk kennis met je willen maken. Deze opdrachtgever werkt met hotels wereldwijd ( meer den 23 verschillende bestemmingen) Misschien dat ze je vragen om je zelf te presenteren  in het Duits en Engels en / of de talen die je hebt opgegeven in jouw CV.  Bereid dit een beetje voor. Ook krijg je  o.a. een Dans/ Theatre workshop en een persoonlijk gesprek

  • Zaterdag 2 Maart 2018 Casting met onze opdrachtgever uit Spanje de Canarische eilanden.

Plaatsingsmogelijkheden:  Geheel Spanje, Costa Brava, Costa Daurada, Costa de Sol, maar ook Mallorca, Menorca , Ibiza, en alle Canarische eilanden ( Tenerife, Gran Canria , Lanzarote en Fuerteventura)

Vandaag is onze opdrachtgever Madrid/ Spanje  in Amsterdam en ze zouden graag persoonlijk kennis met je willen maken.Misschien dat ze je vragen om je zelf te presenteren  in het Duits en Engels en / of de talen die je hebt opgegeven in jouw CV.  Bereid dit een beetje voor. Ook krijg je o.a. een Dans/ Theatre workshop en een persoonlijk gesprek.

Aanmelden? : Stuur jouw Cv , foto, Motivatie naar info@tentravel.nl  Na aanmeldling zul je van ons de uitnodiging en de routebeschrijving ontvangen!

 

Contact

Ten Travel
NL : Tel: 0031 (0) 6 - 13 12 38 02
NL : Tel 00 31 (0) 6 - 39 14 95 69

KVK 61477249

Email ons

 

Over tentravel

Ten Travel is de specialist voor iedereen, jong en oud, op zoek naar een betaalde
baan in Europa of Australie, een studie of taalreis , stage of  vrijwilligersproject, of een bijzondere individuele , groeps, single, senior of thema reis  wereldwijd.

Lees meer